Корнелия Нинова не е ваксинирана

OFFNews 24 октомври 2021 в 11:50 8948 2

Снимка БТА, архив

Водачът на БСП Корнелия Нинова все още не се е имунизирала срещу ковид. Тя възнамерява да го направи, след като остане без антитела. Това се разбра от нейно интервю по-рано тази сутрин пред Нова ТВ.

Соцлидерът досега се е заразявала на два пъти с коронавируса, като втория път беше преди десетина дни. "Нямах симптоми. Мина почти без да усетя", споделя тя и допълва, че това и дава основание да не се ваксинира.

"Излязох от единия COVID. Послушах специалистите. Казаха ми: "Не е време още, имаш достатъчно антитела, имаш клетъчен имунитет", обясни Нинова. На въпроса дали възнамерява да се имунизира отвърна: "Като ми изтекат антителата, да."

Социалистите настояват служебният здравен министър да подаде оставка.

"По-добре е да се казват грешките, защото очевидно грешките на министър Кацаров вредят на президента ... Както критикувахме Борисов при първите кризи, когата бяхме първи по смъртност, така и сега. Не може за една и съща ситуация да критикуваш, а за друга да мълчиш, защото става въпрос за служебен минстър", заяви Нинова.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

1900

1

Алек

24.10 2021 в 14:42

Корнелия заявява, че няма да се ваксинира (като и изтекат антителата, което е никога), а вие и слагате думи в устата, от които излиза обратното
 
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки