Коледно настроение: Петков снима трапезата, Нинова с вино и коледари призова за мир, Радев също (снимки)

Ружа Райчева 25 декември 2022 в 10:30 7130 3

Кирил Петков със съпругата си Линда и дъщерите си на коледната трапеза

Снимка Фейсбук/Кирил Петков

Кирил Петков със съпругата си Линда и дъщерите си на коледната трапеза

Съпредседателят на "Продължаваме промяната" Кирил Петков снима празничната трапеза в навечерието на Коледа, лидерът на БСП Корнелия Нинова вдигна наздравица и се снима с коледари, тя и президентът Румен Радев призоваха за мир. 

"Честита Бъдни вечер!", написа във фейсбук под снимката със семейството си Кирил Петков. 

"Честито Рождество Христово. Нека бъде мирна, здрава и благодатна за целия ни народ новата 2023 г. Нека във всяко семейство да цари любов и разбирателство. Наздраве!", пожела във видеозапис с чаша вино в ръка Нинова. Тя публикува и снимка, на която е с двама коледари. 

Снимка: Корнелия Нинова/Фейсбук

"Пожелавам на всички топлина и светлина за коледните празници! Нека имаме куража и търпението да изведем България по пътя напред! Заедно!", написа във фейсбук съпредседателят на "Демократична България" Христо Иванов.

В своето поздравление по повод празника президентът Румен Радев призова за мир: "Честито Рождество Христово! Нека днешният свят празник донесе здраве, надежда и топлина във всяко българско семейство. Нека вярата в доброто ни дава сили да продължим да се борим заедно за справедливите каузи на нашия народ, за мирно и щастливо бъдеще за децата на България!", написа той във фейсбук.

Лидерът на "Българския възход" Стефан Янев направи дарение на детската школа към Националната спортна база по борба в София за спортни екипи и оборудване. "Срещнахме се с чудесни млади спортисти, деца, които се занимават активно с борба и са тръгнали по пътя на спортното майсторство. Пожелавам им да видим в бъдеще много от тях шампиони, да прославят името на България и да се стремят към високи спортни успехи", написа той.

Снимка: Стефан Янев/Фейсбук

"Бъдни вечер е! Поздравявам ви с любимата си коледарска песен "Замъчи се Божа майка"! И дано да имате късмет да посрещнете коледари тази вечер - там, където традицията е оцеляла и продължава да се тачи и развива!", написа снощи лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов в социалната мрежа.

От пресцентъра на ГЕРБ са лаконични: "Честито Рождество Христово", пожелават те.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

2910

2

ivenco

25.12 2022 в 17:44

""""Нинова с вино и коледари призова за мир, Радев също"""""

Курнела да фаща парламертарната си група и начело с пРезидента да одят пред пасоля да призовават за МИР.
Комунета,сър...

1730

1

Ivan

25.12 2022 в 11:04

Ало, резидентът, назначен от Решетников и крушовишката краварка , седяща в НС, там, у лево- мир с кого и на каква цена?!?! Вие, изроди комунистически, запяхте песента на малоумника , запалил война в сърцето на Европа, карлик Вова! Този психопат и кочината Русия просто трябва да бъдат карантинирани, от нине и во веки веков, АМИН!