Коледно настроение: Петков снима празничната трапеза, Нинова омеси питка, Борисов подари кученце на внуците (видео)

Ружа Райчева 25 декември 2021 в 13:58 16898 0

Коледно насторение е обхванало и политическите лидери, които не пропуснаха да ни пожелаят весели празници в социалните мрежи.

Премиерът Кирил Петков публикува снимка заедно със съпругата си Линда и трите им дъщери на празничната трапеза с думите: „Честита Бъдни вечер!“

Лидерът на БСП, вицепремиер и министър на икономиката Корнелия Нинова снима видео как меси питка в навечерието на Коледа. „Да има здраве, спокойствие, късмет и благодат във всеки дом“, пише във фейсбук публикацията.

Бившият премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов на свой ред публикува снимка в коледната сутрин с внуците си. „Тази година Бойко и Иван слушаха много и получиха мечтаната Сара за Коледа. Весел празник на Вас и на Вашите семейства!”, пише той.

Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ също не пропусна да поздрави за празника:

„Нека символът на новото начало докосне сърцата ви и донесе на вас и близките ви здраве, мир и благоденствие, топлина и светлина в душите ви, хармония в живота ви! Днес – в дни на кризи и страхове, повече от всякога имаме нужда от надежда и единение!”

Съпредседателят на "Демократична България" ген. Атанас Атанасов е по-лаконичен: "Честито Рождество Христово! Мир в сърцата и светлина в душите!".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови