Кобрата пред OFFNews: Няма друг път, правя партия!

Ружа Райчева 01 юни 2021 в 18:30 4998 2

Боксьорът Кубрат Пулев ще учреди нова партия с името "Велика България". Учредителното събрание на формацията е насрочено два дни преди изборите - на 9 юли.

Това е начинът, не виждам друг път да се оправи България и хората да живеят по-добре, коментира Кубрат Пулев пред OFFNews.

"Виждате колко е силно самото име "Велика България". Виждате колко говори за всичко това, което е целта на тази организация. Това е висшата идея, това е за нас любовта" - добави Кобрата. 

По време на акция за засаждането на дръвчета с ученици днес Пулев заяви пред журналисти, че "целта на „Велика България“ е България. Избрах това име, въпреки че много политици ме съветваха, че е твърде гръмко за подобен проект".

"За мен подобно нещо би било до голяма степен минус. Когато едно голямо име отиде в политиката, то отива много по-надолу, защото политиката е много по-надолу от това да си спортист", смята Кобрата.

Той отправи критики към патриотичните формации. По думите му "псевдопатриотите" яхват патриотичната вълна, създадена благодарение на спортистите. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

4164

2

Egocentric Eccentric

01.06 2021 в 20:39

Партия Друг Път

105

1

Имe на профила

01.06 2021 в 19:09

ЦЪРВУЛ пулев само на избори не са го били.
Тоя изклесяк много са го били в главата и затова е решил да става политик.