Кметът на Средец Мария Ачкова подкрепи Трайчо Трайков за поста си

OFFNews 14 октомври 2019 в 09:40 4046 0

Кметът на столичния район "Средец" Мария Ачкова (ДСБ) подкрепи кандидата на Демократична България за неин приемник на поста Трайчо Трайков.

Ачкова не се кандидатира за следващ мандат. Преди 4 години получих от Вас мандат да защитавам общите ни интереси като кмет на район „Средец“. Работих със сърце и съвест, със знанията и опита си. Сега е време за нов избор, написа тя на страницата си във фейсбук. Тя призова всички да участват в изборите. 

В текста се казва още: 

Бъдете активни – информирайте се за кандидатите, разберете и изисквайте от тях становищата им по проблемите, които смятате за важни, ангажирайте ги с конкретни действия, за чието изпълнение да настоявате през мандата.
Избирам Трайчо Трайков, защото разчитам, че той ще защитава интересите на живеещите в района, ще осигури на бизнеса честни правила, ще продължи политиката на активен диалог с гражданите и няма да се крие от „горещите“ проблеми или да се остави да го манипулират.

Разчитам, защото г-н Трайков е умен и интелигентен, наш съгражданин и съсед, родител и глава на семейство. Той е политик с богат опит. Показал е на цяла България, че има смелостта да се противопоставя на сенчести интереси от най-голям мащаб и да поема отговорността за решенията си.

Въведете го в проблема, убедете го в каузата, ангажирайте го. Той има силата и морала и ще изпълни обещаното.
Трайчо Трайков ще работи за „Средец“ и ще бъде добър кмет, завършва Мария Ачкова. 

В надпреварата участва и зам.-кметът от екипа на Ачкова Любомир Ковачев, който е от СДС и ще бъде подкрепен от коалицията с ГЕРБ. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови