Кметът на Перник пази водната криза от Нинова, отказа среща с нея

OFFNews Последна промяна на 06 януари 2020 в 14:55 4729 1

Избраният с листата на БСП кмет на Перник Станислав Владимиров отказа среща с лидера на БСП Корнелия Нинова, която за втори път пристигна в града от началото на водната криза и даде днес пресконференция. 

Владимиров обяви, че политиците Мая Манолова, Красимир Велчев и Корнелия Нинова се опитват да яхнат водната криза в Перник.„Водната криза на Перник не е терен за политическа борба за рейтинг и за вадене на политически

дивиденти, а конкретна работа в труден момент“, посочи той.

„В понеделник Корнелия Нинова щяла да идва пак в Перник за втори път последната седмица. Няма да
я приема“, обяви още снощи Станислав Владимиров. „Първият път също не разбрах защо дойде, втори
път няма да има в рамките на тази криза“, категоричен е Станислав Владимиров, пише ZaPernik.com, като цитира пост на кмета във Фейсбук. 

„В Перник е обявено бедствено положение. Група политици идват и си правят ПР с водната криза и с мен. Няма да стане", категоричен е Станислав Владимиров. 

„Депутатът от ГЕРБ Красимир Велчев говори небивалици в ефира на Би Ти Ви, че се готвил едва ли не някакъв заговор срещу държавата, заради водната криза. Г-н Велчев е депутат няколко мандата в Народното събрание, водач на листа в Перник, не му отива да насажда излишно напрежение върху хората“, смята Владимиров. 

„Разговори ще се водят с хора, които могат конкретно да са в полза на водния проблем. Корнелия Нинова и Красимир Велчев да видят какви закони да приемат в Народното събрание, за да не се стига до това положение отново. Институциите да не си прехвърлят отговорността една на друга. Мая Манолова да не си търси тема за яхване в Перник. Ние сме в бедствено положение и не желая да ме замесват в техните политически игрички. Фокусиран съм изцяло в работа за гражданите на Перник, Община Перник и решаване на водния проблем“, казва пред ZaPernik.com Владимиров. 

В отговор на въпрос към Нинова къде е кметът на Перник и дали се разграничава от него, тя обясни: Не се разгравичаваме от кмета на Перник.

"Предишната среща се проведе в Общината, в присъствието на кмета. Станислав е един от младите кадри на БСП и той се реализира, но той е кмет на всички, а в момента нашата среща е в централата на БСП с наши партийни кадри. допълни Нинова, цитирана от ZaPernik.com. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X