Кирил Петков отлага инспекцията на газовата връзка, чакат го в НС

Ружа Райчева 01 юли 2022 в 10:17 3741 1

Кирил Петков

Снимка Архив

Кирил Петков

Премиерът Кирил Петков отложи планираната за тази сутрин инспекция на газовата връзка Гърция-България в района на Стара Загора, съобщава правителственият пресцентър. Посещението ще се състои в 13 ч.

Очаква се Петков да отиде в парламента.

По-рано днес зам.-председателят на Народното събрание Мирослав Иванов обяви, че премиерът и вицепремиерът Асен Василев няма да присъстват на блиц контрола и парламентарния контрол, защото имат "неотложни ангажименти".

ГЕРБ и ИТН обвиниха двамата, че се крият. А Станислав Балабанов (ИТН) поиска 30 минути почивка, за да бъдат повикани Кирил Петков и Асен Василев.

МС не потвърждава, че Петков ще отиде в парламента. Най-чаканата новина от него днес е кого партия ПП ще издигне за премиер с новия мандат в рамките на настоящото Народно събрание. Президентът връчва управленския мандат днес в 17 ч. 

Тази сутрин Атанас Атанасов от ДБ каза в тв интервю, че премиер няма да е Кирил Петков.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

610

1

Kиро Ванкувара

01.07 2022 в 11:36

Провал по всички фронтове, само кредити и разочарование за избирателите ветропоказатели, които на следващите избори ще гласуват пак за Музиканта. Слабата култура, родолюбие и липса на достойнсво са критериите на политиката в България. Раочарование и глад без граници! Това са били предпоставките за всички революции и Народен Съд, което всъщност не е лоша идея имайки предвид как е забогатяло 80% от Първенютата унас! Успех на Демокрацията в следващите избори!