Кирил Петков: Оставаме, за да бъдем част от промяната, с някои от министрите вече се чувстваме като екип

OFFNews 08 август 2021 в 11:50 14888 4

Оставаме изцяло в политическия живот на страната с една-единствена цел – България има много по-голям потенциал. С някои от министрите се чувстваме вече като част от един екип. 

Това заяви служебният министър на икономиката Кирил Петков по БНР. Пука ни за България. Няма да изчезнем сега по бизнесите си. Ще си ги управляваме, но всеки от нас в момента има доста голяма енергия да бъде част от продължителната промяна на България. Със сигурност ще бъдем активни, коментира Петков дали ще продължи кариерата си като политик. 

„Аз съм много доволен, че показахме на българския народ, че хора с воля на управленски постове могат да защитят техните интереси, за сметка на големи магнати, които са свикнали да живеят от държавния бюджет, заяви още Кирил Петков.

Той изрази готовност да подпомогне новия министър на икономиката, за да предаде натрупания от него опит. Бих дал толкова време, колкото й трябва, за всякакъв вид съвети, обяснения и информация – тази инерция да продължи със същата скорост. Голямата ни надежда е да няма стъпка назад, обяви Петков. 

Оттук нататък, под една или друга форма ще следим нещата как се случват, за разлика от преди, когато просто протестирахме. Събрахме знание и ще го използваме под една или друга форма, за да бъдем гарант по някакъв начин, подчерта Кирил Петков. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

2008

3

CD

08.08 2021 в 19:34

И защо трябва някой да решава кой какъв е? Човекът си личи какъв е по делата. И акъл си има и морал си има, дали нагазва в нечий морал или нечии мръсни блатни сметки, може да се спори.
Много си е на място министъра и никакви клевети не могат да го засегнат

2115

2

Тролов

08.08 2021 в 17:46

Кой пък реши, че "Кирчо" язовира е точен? Щото уреди Щонов и др.протежета на Прокопиев по украинска линия да завземат ББР ли? Или щото не спират да го канят, а той да ни облъчва по медиите как бил работил за данъкоплатците? Що никой журналист не попита "Кирчо" колко данъци е платил предишните години той лично?