Кирил Добрев: Предложеното от Борисов цели да избегне служебен кабинет

OFFNews 14 август 2020 в 18:44 5448 1

Кирил Добрев
Кирил Добрев

“Борисов е част от проблема и няма как да бъде част от решението. И най-лошата конституция е по-добра от творенията, които могат да направят юридическите кадри на ГЕРБ”.

Това коментира във Фейсбук кандидатът за председател на БСП Кирил Добрев. По думите му поставянето на тези въпроси в момента има две цели - да се спечели време за управляващите и да се избегне служебно правителство, съставено от президента.

“Заявката за оставка под условие показва, че въобще няма намерение за такава”, казва още Добрев.

Днес премиерът Бойко Борисов, че ще се оттегли в момента, в който депутатите гласуват да се свика Велико народно събрание, което да приеме нова Конституция.

Цялото изказване на премиера можете да видите тук.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

3943

1

OtSofia

14.08 2020 в 19:55

Предложението на Борисов е да запази българските държавни институции. Това е повече от ясно. Прекалено много нервност личи в папагалското повтаряне на едни и същи опорни точки от хора, които се боричкат за още малко и още малко по стъгди и по седенки. По точките ще ги познаете. Дали Борисов ми харесва или не е личен въпрос и няма значение за държавата. Дали ще си го избера за приятел - не, държавата в момента не се нуждае от приятелски отношения. Някакъв си шоумен се жалва и вайка, че той тъй нежно местел пешките, пък каратистът му бил треснал играта. Леле :-))))))