Кирил Добрев от Бузлуджа: БСП има нужда от нов лидер след изборите

На тази поляна всички обичат Русия, а ние участвахме в правителство, което прекрати договорите с Газпром, заяви той

OFFNews 30 юли 2022 в 12:24 4402 4

Кирил Добрев

Снимка Нова тв

Всеки път, когато БСП е посягала на президентската институция, е губела от своята подкрепа, каза Добрев

БСП има нужда от нов лидер, но след изборите. Новият период за БСП ще настъпи тогава.  

Това заяви Кирил Добрев по Нова тв от Бузлуджа. ВАС отмени наказанието му - заедно с това на бившия лидер на БСП София Калоян Паргов, а Добрев тогава коментира: Доволен съм, че пак като партиен член ще бъда на Бузлуджа. 

БСП е пред голяма дилема. Партията трябва да отговори дали е създадена, за да я следват стотици хиляди, или е просто патерица на новосъздадени политически проекти. В момента ние сме партията, която някой избира, за да може да състави правителство. Обикновено тези разговори ги е водила БСП. Тя затова е създадена, коментира още Добрев.

Той уточни, че чака отговор на въпроса защо левицата е участвала в дясно управление. „На тази поляна всички обичат Русия, а ние участвахме в правителство, което прекрати договори с „Газпром”, поясни той.

Добрев подчерта, че преди шест месеца е бил критикуван за това, че не е бил съгласен БСП да участва с министри в кабинета „Петков”. Днес посочи, че на такова мнение са повече от ¾ от българските социалисти. „Ние се прегърнахме със своите идеологически врагове и изгубихме идентичността си”, е мнението на социалисти. 

По думите му всеки път, когато БСП е посягала на президентската институция, е губела от своята подкрепа. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

-60

4

офф бее

30.07 2022 в 16:17

БСП ще започне да прилича на модерна лява партия тогава, когато всички креатури на ДС се изринат от там. Когато престанат да се вайкат за рашисткия интерес и започнат да се тревожат за нашия. Кагато осъзнаят със сърцата си, защо не е редно да носят цветя на паметника на сатрапа Живков. Когато всички живи членове на БКП са измрели, а децата им НЕ СА се върнали от Запада ЗАВИНАГИ!
Демек - никога!

1855

3

Чосър

30.07 2022 в 13:07

БСП точно взе да прилича на модерна лява партия и хайде сега що да не я върнем в тъмните векове. Добрев, я бегом при Копейката.

2099

2

Mateevk

30.07 2022 в 13:03

"Русофилството е грубо политическо суеверие, умишлено култивирано сред народните маси; политическо знаме, вървенето и воюването под което неизбежно води към предателство и национална катастрофа. Защото русофилите, плувайки безогледно във водите на руската дипломация, неизбежно и фатално правят от България едно сляпо и послушно оръдие в ръцете на руската завоевателна политика на Балканите".

Благоев е написал това в книгата си "Принос към историята на социализма", написана през 1906 г. Това няма да се чуе днес на Бузлуджа със сигурност!

10 години по-късно Вазов написва "На руските воини" - също крито дълги години, а днес на Бузлуджа всички обичат Русия, като под Русия разбират Путин и неговата бухалка "Газпром". Що за къса памет е това и липса на елементарна логика? БСП стигна дъното и е крайно време да бъде заличена от политическия пейзаж. Нека вредите, които нанесе и продължава да нанася на България, послужат за обективна оценка на зловещата роля на тази партия в нашата история.

-60

1

офф бее

30.07 2022 в 12:36

Аве, нали някаква китайска ракета щеше да пада?! Дали има шанс да се изсипе на Бузлуджа?! Би било толкова полезно за България...