Катар иска да внася наши агнета, проучва пристанище Варна

OFFNews Последна промяна на 18 май 2015 в 14:35 2383 6

Интерес за инвестиции в сферата на транспортната инфраструктура, енергетиката и земеделието заяви шейх Фейсал бин Сауд Ал Тани, ръководител на направлението за бизнес развитие на Катарската инвестиционна агенция. Представители на агенцията разговаряха днес с премиера Бойко Борисов и министри от правителството, които са на официално посещение в Доха. 

По време на разговорите беше потвърден интересът на катарската страна за опериране на линията Доха-Варна. Предстои посещение на катарска делегация в България за проучване на конкретните възможности за развитие на пристанище Варна. Особен интерес от катарска страна има и за обучение и обмяна на опит с български специалисти в сферата на управлението на въздушното движение.

В сферата на земеделието Катар има интерес да внася агнешко и телешко месо. Българската продукция привлича внимание, защото е биологично чиста, без ГМО, стана ясно по време на срещата. „Хасад Фууд“ е държавна компания създадена от катарския инвестиционен фонд и с нея се обсъждат възможности български земеделски продукти да бъдат изнасяни на катарския пазар.

Министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова представи транспортния вертикален коридор Истанбул- България-Румъния. Отново бе повдигната и темата за строителството на пътя Русе-Свиленград, като и двете страни декларираха интерес към изграждането на трасето. 

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

18.05 2015 в 21:56

Кой от двамата ма мършо?

18.05 2015 в 21:36

Споко бе, Кънчо Гениталов, кашлица, бременност и простотия не могат да се скрият, отдавна сме те разгадали.

18.05 2015 в 15:48

ананасова, гноен цирей такъв, както евреите, така и мюсюлманите имат определени изисквания (религиозни канони) към подготовката и приготвянето на обредната храна. В т.ч. и към принасянето в жертва на животни. Използвал съм нарочно еврейската дума за това, поради факта, че банкянската мутра води със себе си евреи в делегацията.
Това е като да си адвокат на цвъкльо и на обжалването на последна инстанция в съда да отидеш с... раирана риза.
Как да ти го обясня по-образно?
:)))))))))алоу-уууу третополовия, не се газирай. ше земе да се гътнеш от високо кръвно без да си дебел пушач висящ по заведенията. Просто така - отплува лайното по реката. Не знам с кво ви хранят, но едно е ясно - гълтане, гълтане и пак гълтане. Усвоил си го и вече е станал условен рефлекс при теб.
Прочетеш ли Кънчо без значение Стойчев, Кънчев, Филипов, Кънев, Долапчиве, Путкодеров и прочие и мигом преглъщаш. На сухо.

18.05 2015 в 15:28

Йончев само по толкова ли ти плаща? А сплъстен, кажи си, ще ти олекне. Или ти си на 2 хранилки, веднъж по партийна линия при ушака и после при йончев. С намаление един вид. Сега ако почнеш да събираш и кръвта от агнетата дето ще се изнасят за Катар. Да завъртиш един бизнес с кървавица из английско, че много я тачат... м-м-мммммм!
:))))))))


18.05 2015 в 15:23

Много ми се иска да видя как Кънчо пита катарец защо яде кашерна храна!

18.05 2015 в 15:15

Кънчо Путкодеров, ще те уволнят бе човек, старай се повече.