Каракачанов: Време е за забрана на партията на Местан - ДОСТ

OFFNews 13 октомври 2016 в 17:13 11388 4

Какво още трябва да направи Лютви Местан, за да стане ясно, че открито обслужва интересите на чужда държава, попита кандидатът за президент, издигнат от коалиция „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“, Красимир Каракачанов в страницата си в социалната мрежа.

Така той коментира разпространената от партията на Местан информация за официална среща с Ердоган. Делегация на ДОСТ, начело с председателя Лютви Местан, е била приета от турския президент.

Време е за пълно разследване и забрана на тази партия, категоричен е Красимир Каракачанов.

Той уточнява, че от партийната страница на ДОСТ става ясно, че са присъствали народни представители от управляващата партия в Турция, както и говорител на Ердоган, но не става ясно какво са обсъждали, какви ангажименти са поели уж българските политици към турския президент.

"Очевидно е едно – партията на Местан се чувства у дома си в турската столица, която все повече се превръща в център на една тоталитарна ислямистка държава. Това ли е моделът, който ще предложат на българите ДОСТ, последователите на ердогановата идеология", пише Каракачанов.

Той припомня, че част от отговорностите на българския президент са свързани с националната сигурност и при подобна информация той следва да поиска службите да разследват обвързаности на български политически формации с чужди държави.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12530

2

синя сова

13.10 2016 в 18:44

Не забравяйте и ДПС!Тази ченгесарска партия още се води зад кулисите от агент "сава"!Цялата партия "АБВ" е партия на генералите от ДС,начело с агент "гоце"!При това "АБВ" не е русофилска,тя е "путинска" партия-руски патриоти!Какво да кажем за "патрЕотите"Каракачанов също е агент от ДС,забравих му псевдонима ,но в Интернет можете да го намерите...Бивши ченгета,милиционери ,комунисти и престъпници от всякакъв вид има в творението на ДС -фалшивата уж дясна партия "герб",а "ШЕФА" е просто един ниско интелигентен слуга на генералите от ДС!Как да се отървем от тях,знае ли някой?