Каракачанов утре може да бъде глобен за пушене в парка

Георги Ангелов 15 април 2020 в 17:50 12118 0

Младен Маринов

Вероятно утре ще бъде предявен акт на Красимир Каракачанов след репортажа, в който седи на пейка пред Народния театър. Това каза министърът на вътрешните работи Младен Маринов по БиТиВи. Както е по закон, санкцията ще е в размер между 300 и 1 000 лева.

„Извършва се проверка по искане на вицепремиера Красимир Каракачанов. След репортажа, той ми се обади и каза да извършим проверка, защото не е сигурен, че това, което е направил е със съзнанието, че се е намирал в градинка или парк. Установено е, че е парк“, допълни той.

Красимир Каракачанов беше заснет да седи на пейка близо до Народния театър "Иван Вазов" в столицата заедно със свой подчинен. Снимката видимо е направена в Градската градина, която се намира пред Министерството на отбраната и Народния театър. Авторът на снимката, качена във Фейсбук, твърди, че гражданин се е скарал на министъра на отбраната, тъй като последният си е изхвърлил фаса на земята и после го е хвърлил в коша. Каракачанов твърди, че пейката не била в градинката, а пред министерството и човекът, който стои до него, е от екипа му и те работят ежедневно заедно. Въпросният човек е Александър Урумов, който е шеф на пресцентъра на министерството. "Той е седнал там за минута след интервю за БТВ", коментира темата и премиерът Бойко Борисов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!