''Каракачанов обикаляше като куче пред месарница. Чакаше да му сложа табла с мезета, обича да папка''

OFFNews 28 февруари 2021 в 12:27 13233 0

Лидерът на Атака Волен Сидеров обвини бившите си коалиционни партньори от ВМРО и НФСБ, че са девалвирали понятието патриотизъм.

Непрекъснато се обсъжда кой ще влезе и кой не в парламента, колко партии. Извинявайте, ама това да не е хазарт? Това коментира в "Денят започва" с Георги Любенов лидерът на партия "Атака" Волен Сидеров.

Според него, важният въпрос е кой какво ще направи, след като влезе в парламента.

От 15 години, във всеки парламент поставям въпроса за спиране на концесията за златния добив, тя е престъпна. От Патриотичната коалиция затваряха дискотеки, отваряха тоалетни и продаваха парцели на военното министерство. Това не може да бъде кауза, подчерта Сидеров.

Аз съм тяхната грешка и техният комплекс - така отговори Сидеров на въпроса коя беше грешката в конструкцията на "Обединени патриоти", визирайки бившите си коалиционни партньори Красимир Каракачанов и Валери Симеонов.

Според лидера на "Атака" не той е присъединен към коалицията, а точно обратното.

"Каракачанов обикаляше като куче край месарница, чакаше да го поканя. Да го да го напоя, да му сложа една табла с мезета, защото той обича да папка. ВМРО е като паразит. За НФСБ не говоря, защото тя е една партия, откъсната от "Атака", коментира Сидеров.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови