Карадайъ: Натрупаните сметки от управлението се плащат

OFFNews 19 април 2017 в 11:29 1904 0

Снимка БГНЕС

Чистата вяра може да е в основата на мира, независимо че в последно време е повод за разделение и войни. Тезата за обединението беше в основата и нашата предизборна кампания, заяви председателят на ДПС Мустафа Карадайъ.

Нашите послания са за осъзнати решения в действителна ситуация, каза още той. По думите му разделението в обществото и езикът на омразата трайно разрушават демокрацията, доверието в институциите и държавността като цяло.

„Определихме предсрочните парламентарни избори като стратегически важни за страната. Поехме ангажимент за ясна програма, гарантираща права на българските граждани и която не допуска крайни радикализми. Важно е да се положат усилия да се осигури успешно реализиране на председателството на Европейския съвет“, каза още Карадайъ. Той призова всички парламентарно представени партии да разчитат правилно резултатите от изборите.

„Не може да говориш за демокрация като ограничаваш права, не можеш да апелираш за европейско развитие, като загърбваш Европейския съюз“, обясни председателят на ДПС.  

Дано да няма повод за нашите предупреждения за разединението. Натрупаните сметки на управлението се плащат, предупреди Мустафа Карадайъ. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови