Кънев: Чувал съм се с Борисов няколко пъти

Елица Мартинова Последна промяна на 27 януари 2014 в 08:09 1457 15

Радан Кънев
Радан Кънев

„Чувал съм се с Борисов няколко пъти, аз не съм го крил, а и той го е казвал. Това не е политически разговор, политическо е това, което става пред хората.“

Това заяви председателят на ДСБ и един от лидерите на Реформаторския блок Радан Кънев в интервю за bTV тази сутрин.

Той обясни, че темата за разговорите с ГЕРБ е чувствителна за избирателите на РБ.

„Темата „ГЕРБ“ дълбоко разделя и дразни нашите симпатизанти, активисти и избиратели. Те са много недоволни от начина, по който ГЕРБ управлява местната власт“, посочи Кънев.

Той уточни, че в последната седмица е провел редица срещи в цяла България и е забелязал, че сред избирателите на РБ преобладават негативните настроения срещу бившите управляващи.

Кънев обаче уточни, че ако с ГЕРБ се водят разговори, това ще бъде в името на по-висша цел, която касае цялата страна, а не просто изборните резултати на Реформаторския блок.

„Ако търсим просто максимален резултат и искаме само да си мобилизираме избирателите, трябва да се държим радикално към ГЕРБ, защото това е усещането на избирателите ни към ГЕРБ. Ние обаче търсим сътрудничество в името на по-голяма цел – предсрочни парламентарни избори“, обясни председателят на ДСБ.

Той посочи, че решението за евентуални разговори с ГЕРБ не е еднолично, а ще бъде взето от ръководството на РБ. Кънев изтъкна, че Реформаторите планират да се срещнат с всички опозиционни партии.

Радан Кънев ще отиде днес при окупаторите от Софийския университет, съобщи самият той в интервю за bTV тази сутрин.
Той обясни, че подкрепя исканията на студентите, но не е в състояние да коментира легитимността на действията им.

По-късно от пресцентъра на Реформаторския блок потвърдиха, че Кънев ще отиде пред Ректората, за да се срещне с протестиращите младежи вътре.

 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

27.01 2014 в 18:44

... чукал съм се с Борисов няколко пъти... и, Ареса ли ти

27.01 2014 в 13:19

Жозе Барозу, не е вярно, че "1 милион бивши гласоподаватели за десницата или център-дясно" са гласували за ГЕРБ на последните избори. Може да има и такива сред гласоподавателите на ГЕРБ, но повечето са бедни, тъпи люде, обеднели още повече при управлението на ГЕРБ, но влюбени в "бате Бойко" - "бедното, честно момче от народа". Не искам да ги обидя, аз също гласувах за ГЕРБ на по-предните избори, имах някакви надежди за промяна и се подведох, но си направих съответните изводи по време на управлението им и на последните избори не ги подкрепих, дори се срамувам, че съм гласувал за тях. Но много хора просто са си влюбени в "бате Бойко", не ги интересуват политики, програми, идеологии, не ги интересува дори собствения им джоб, защото при ГЕРБ обедняването беше най-голямо, кога преди това хора са се самозапалвали!!!, но любовта е сляпа ха-ха-ха, нито са десни, нито са леви, просто са тъпи чалгаджии. Жалко за Радан Кънев, много умен и добронамерен човек, но не е попаднал в подходящата компания и подходящия момент, по-добре би се чувствал май при зелените, знам ли, народът не е дозрял да оцени подобни личности и ще си сърба попарата още дълго време, жалко.

27.01 2014 в 12:05

при кризата в БСП и безбройните гафове на правителството, (вт.ч. и на крепителя им сидер)ако десните сили не се консолидират, за една осигурена им при тези обстоятелства победа,това няма да е политически гаф ,а престъпление ,което на парламентарните избори ще отблъсне масово избирателите.тогава ,радане ,шепата адвокати дето сте се събрали, няма и професионално работа да си намерите от народното омерзение .в ръцете ви е историческа политическа отговорност.иначе дясното бавно ще се разпадне и ще е нужно много ,много време за възраждането му.

27.01 2014 в 11:39

Темата "Герб", темата "Кунева", темата "Асан Бояджията -Кришната",темата "Минет Добросвирова и Галя Прокопиева-боркини за демокрация", темата "студенти -демократи с болшевистки и анрхични убеждения", темата със свещичките за нелегалните емигранти, изобщо темата "готови сме на всичко, за да влезем във власта" много вече дразнят.

27.01 2014 в 11:23

Темата "Кунева" още повече дразни избирателите ви...

27.01 2014 в 10:33

„Ако търсим просто максимален резултат и искаме само да си мобилизираме избирателите, трябва да се държим радикално към ГЕРБ, защото това е усещането на избирателите ни към ГЕРБ. Ние обаче търсим сътрудничество в името на по-голяма цел – предсрочни парламентарни избори“, обясни председателят на ДСБ.От това ние, все още склонните да гласуват за Реф.блок разбираме,че не търсите максимален резултат,затова ви пускаме в канала.

27.01 2014 в 09:45

Безпринципният съюз с партията на безпринципната Мадам Йес Кунева, която е символ на тройната коалиция и царското задкулисие най-много дразни десният избирател. РБ се сведе до ракета-носител на снахата на Политбюро, чиято партия е в неудържим разпад.

27.01 2014 в 09:30

Ма и двамата ли ви избиратели ги дразни тая тема, или само единия :)

27.01 2014 в 09:28

ОБЕДИНЕНИЕ СРЕЩУ

ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ

(бсп дпс атака дудуков)

27.01 2014 в 09:12

„Темата „ГЕРБ“ дълбоко разделя и дразни нашите симпатизанти, активисти и избиратели. Те са много недоволни от начина, по който ГЕРБ управлява местната власт“, посочи Кънев.
----------
Така ли? Аз пък си мисля, че ги дразни това, че не могат да ви повярват на 100%, а защо е така, Вие си знаете...