Камен Петков прескочил в ДПС в името на България

OFFNews 23 февруари 2017 в 09:47 8493 11

Камен Петков

Принципите ми ме заведоха в „Атака” и същите принципи ме изведоха оттам и пратиха в ДПС.

Така бившият депутат Камен Петков обясни политическата си метаморфоза в интервю за сутрешния блок на bTV.

Петков посочи, че ДПС е единствената последователна партия с родолюбива политика. „Моите думи може да ви звучат еретично, но ДПС е патриотична партия за мен, а Ахмед Доган е изградил и запазил етническия мир в България”, заяви политикът.

Петков коментира още, че бил сбъркал, когато, като член на "Атака", е определял ДПС като „дявола”. Позицията му тогава била изказаха без да познава хората в ДПС. От движението му простили и самият председател на партията Мустафа Карадайъ го е извикал и поканил да се присъедини към тях.

„Оставам патриот и националист. Доган се жертва за България, той и ДПС през всичките години не се уплашиха да са най-обижданите и неразбраните”, каза Петков.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

17439

11

мнение от IP

23.02 2017 в 12:16

Аз чакам да видя коалицията ПФ-Атака-ДПС с министър-председател Доган. Пеевски ще бъде министър на правосъдието, Данчо Ментата-министър на икономиката. Сидеров- министър на МВР. Каракачанов -министър на образованието, Симеонов- министър на отбраната.Ей тогава вече Абсурдистан можем да си го запишем на герба и пей, сърце!

12359

10

kibrito

23.02 2017 в 12:12

ПАРИнципите явно са го го отвели в ДПС или ефенди му звучи някак по български. Ще гласува за агитация на турски език, защото голяма паст от избирателите му не говорят български. Ето така се защитават българските интереси, ашколсун!

12392

9

sevsev

23.02 2017 в 12:01

Камен Петков и Слави Бинев - най-смелите патриоти, опитват да унищожат врага отвътре :) Да, звучи прекалено добре, за да е истина, но все пак се надявам с действията си да ускорят идването на края на ДПС. И след това разбира се и на фалшивите патриоти.

29216

6

Лопе де Вега

23.02 2017 в 10:41

Тази сутрин се загледах в мутрата му, защото долових някаква несигурност в гласа, който чувах. Това беше при Хекимян, не помня коя телевизия. При толкова мек и доброжелателен водещ, този "патриотин" дрънкаше такива неописуеми глупости, измисляше си такива обяснения и оправдания, че стана напълно ясно - отива за пари! Да са го купили, не ми иде оправдано. Кой би платил за такъв боклук? Гласове не носи със себе си, доколкото е явно глупав, надали е откраднал нещо сериозно. За какво ли го взимат? Та това е разход за още една чалма, без явна полза.

Поздрав!

16009

2

Nik68

23.02 2017 в 10:15

Класическо салто мортале. Не може обаче да се отрече, че ДПС е най-сигурната ракета - носител, ако някой иска да си плати и да стане "парламентарист". /виж. Слави Бинев/.