Калоян Паргов в Негован: И без ГЕРБ ще се строи метрото

OFFNews 24 октомври 2019 в 16:20 3085 0

Познавам много добре проблемите на селото, които досега не са решавани. Проблеми има с канализацията, парка, незаконните сметища, липсата на спортни площадки. Когато стана кмет, ще работя и ще направя всичко възможно, за да ги решим, увери Илиян Игнатов, кандидат на БСП за кмет на с. Негован.

В срещата с хората взеха участие лидерът на БСП – София и водач на листата Калоян Паргов и Милко Панов, кандидат за кмет на район „Нови Искър“, както и народният представител Димитър Данчев и кандидатът за общински съветник Десислава Димитрова.

"Гласуването в неделя ще гарантира началото за една друга перспектива, заяви Калоян Паргов - Защото ГЕРБ, каквото и да са направили, вече буксуват. Налице е развитие в застой. И без ГЕРБ ще се строи метрото. И без ГЕРБ в управлението, ще продължим напред. И няма нищо драматично Йорданка Фандъкова да отиде в опозиция. Твърде много време управляваха и малко се самозабравиха".

"На 27-и нека направим правилния избор. Нека да гласуваме за промяната. Не е нужно да пропуснем още един мандат, още четири години са много време. А проблемите в района, във всички села са едни и същи. Просто районът ни се е превърнал в разграден двор. А ако няма ограда, която да ти пази двора, всички ще минат през него", категоричен беше Милко Панов. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови