Калоян Паргов: ''БСП за България'' е гласът на разума и стабилността

Ние сме способни да предложим политики, които да извадят страната от икономическата, енергийната и здравната криза, категоричен бе лидерът на столичните социалисти

OFFNews 19 октомври 2021 в 15:46 825 0

В тази кампания "БСП за България" ще е гласът на разума и стабилността. Ние сме способни да предложим политики, които да извадят страната от икономическата, здравната, социалната и енергийната криза.

Това каза председателят на БСП - София Калоян Паргов, който участва в откриването на кампанията на социалистите за парламентарните избори на 14 ноември. На събитието беше представен и планът на "БСП за България" за първите 100 дни на 47-ото Народно събрание и новото правителство.

Паргов припомни, че за трети път през тази година се изправяме пред избор. "От него ще зависи утрешния ден на децата, майките и бащите ни. БСП ще е гласът на хората и разума в бъдещия парламент. Този глас е нужен, защото се намираме в тежък период - световна икономическа, здравна, социална и енергийна криза, растяща инфлация и политическа нестабилност", отбеляза лидерът на столичните социалисти.

Според него първите крачки към по-доброто бъдеще на България вече са направени и това се е случило благодарение на президента и назначения от него служебен кабинет. "Но остава още много работа", заяви Паргов.

"На 14 ноември всеки ще трябва да направи своя избор, който да гарантира, че със здрав разум и мисъл за хората ще преодолеем изпитанията, пред които е изправена страната", каза той.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Колко мурзилки могат да се скрият зад гърба на едно българче