Quantcast

Кадиев: Не ми е известно Станишев да се готви за Брюксел

OFFNews Последна промяна на 19 януари 2014 в 10:13 2516 6

Георги Кадиев
Георги Кадиев

Не ми е известно Сергей Станишев да се готви за висок пост в Брюксел.

Това заяви депутатът от БСП Георги Кадиев в предаването на Люба Кулезич по Нова телевизия по повод твърдението на журналистката Виза Недялкова.

„Аз не съм чувал клюки. Ако сте чули нещо, кажете“. Освен това никой не знае какво ще се случи на изборите за евродепутати, нито кой ще бъде „новият Барозу“, каза народният представител, според когото тази информацие е само догадка. 

Кадиев коментира и горещата тема с разцеплението в БСП след активизирането на проекта АБВ на президента Георги Първанов. "Опасността за БСП е да се разцепи на доволни и недоволни и недоволните да си тръгнат. И да останат само доволните. Ето това е страшно. Точно в този момент има нужда от недоволните повече. Голяма грешка ще е, ако ние се обърнем да се бием с АБВ, защото това означава да подарим победата на някой друг.“

Кадиев се обърна към всички недоволни в партийните редици с призива "Останете вътре."

"Моят призив не е към Първанов. Първанов е направил своя избор“, уточни той.

Депутатът прогнозира, че настоящите процеси ще променят левицата и тя ще стане "различна партия", но за добро. "Иначе накрая ще станем като Иван Костов и ДСБ. Това ли искаме да се случи – 50 човека, влюбени безумно в лидера си, и ги няма никъде на картата?“, попита той.

„Време е за ново ръководство“, заяви Кадиев.

Той коментира още, че не вярва да има тайна уговорка между Бойко Борисов и Георги Първанов, а по-скоро "АБВ си играят тяхната игра".
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

19.01 2014 в 21:07

... както неведнъж съм посочвал пред Уважаемата публика...
Така е на пазара! :)
- ако имаш пари - купуваш или не купуваш
- ако имаш стока - продаваш или не продаваш
- ако нямаш и Двете - зяпаш...

А, Вие, Многоуважаемата публика, все по- и повече се оказвате Извън пазара... Плащате за Зяпането... и докога така?

19.01 2014 в 14:55

коментара ми не публикувахте, а новината си я оправихте с 5 часа закъснение. много хитро, ама това ви е последната аванта

19.01 2014 в 11:10

Кутев или Кадиев? Или и двамата? Грешка в текста? не съм гледал предаването и от този материал нищо не разбрах...

19.01 2014 в 11:09

поздравявам всички мислещи хора с един мой виц.попитали радио Ереван,какво ще каже за девиза на БСП:"да върнем държавата на хората".те отговарят:1шегувате ли се;все пак и при нас има допустима степен на благоприличие при публикациите.2.посъветвайте тази сбъркана клика да се махне от властта ,за да се върнат от чужбина хората в държавата..

19.01 2014 в 10:53

а, дошло времето за нова политика и ново ръководство.ами като се нагушихте до такава степен ,че освен през ануса ви тече от всички възможни отвори ,се "съгласихте".на пенсионерите по 0, 15лв. на ден,да не би и те да преядат.дефлацията е най-висока за целия период на вашия "преход."50 процента декларират ОБЕДНЯВАНЕ през 2013г.а какво ще прави гейски,няма на вас да каже.на вас кавото има да ви се казва моника и МВР го "свеждат".а виза е изказала народна воля,без да иска:махайте се, никой не ви понася лъжите вече.

19.01 2014 в 10:42

Каквото и перде да спуска кутев, вече новината е факт.Бъдещето ще покаже как тя ще продължи да се развива. Сега бсп на друго място ги стяга чепика, и той се казва абв.Като гледам маяманолова, напоследък изглежда като напикано мушкато...но и там нещата са завоалирани, да не кажа непрозрачни, че много се изтърка.Не им вярвам аз на тези.