Кадиев: Борисов лъже, че е гладувал

OFFNews 12 май 2015 в 09:23 6185 31

Георги Кадиев

"Понякога Борисов не съзнава каква вреда нанася на институциите и държавността една дребна и напълно излишна лъжа. Българският премиер не може и не бива да лъже в дребните неща. Защото тогава лъже и в големите".

Това написа в профила си във Facebook социалистът Георги Кадиев по повод едночасовото интервю на премиера Бойко Борисов пред bTV вчера вечерта.

Според него премиерът лъже за това, че е гладувал до 30-годишна възраст, както и за проверките на НАП, които се изразявали в изследване на теракота и улуците на къщата му.

Ето как Кадиев аргументира обвинението си:

Цитирам: "Аз съм се нагладувал до 30 години". Сиреч (да ползвам любимата му дума) до 1989.
Бащата на Борисов е бил полковник в МВР, пожарникар. Не знам каква е била майка му, но вероятно е работела някъде и е имала доходи. Били са две деца. Зайци, бройлери, прасета, три декара ниви, царевица, картофи и т.н.
Моят баща беше подполковник от ВВС. Майка ми беше домакин в Пионерския дом в Бургас. И ние две деца. Без бройлери, прасета, зайци и ниви.
Сравними семейства.
НИЕ НИКОГА НЕ СМЕ ГЛАДУВАЛИ.
Е, завиждах на съучениците си, чиито бащи работеха в Океански риболов или БМФ заради дънките и касетофоните, но за глад- абсурд. Агнешко веднъж в годината? Абсолютна лъжа.
Семейството на Борисов, моето семейство, вашето семейство- ние всички сме онези 99.9% средностатистически социалистически семейства. И да твърдиш, че тези семейства са гладували е унизително за нас самите. Унизително за България.
Останалият 0.1%? Това са онези с волгите без номера. Те със сигурност не са гладували.
Тези измислици на Борисов убиват миналото ни. По-лошо, те убиват настоящето.
Те са прекрасно оправдание. След като премиерът лъже, всеки може да го прави. Така умира обществото.
П.П. Почти съм сигурен, че и това с данъчните проверки, дето му броили теракота и улуците е неистина. Коя година е било и коя дирекция на НАП е правила проверката? Бих искал да го проверим.

  Най-важното
  Всички новини
  Най-четени Най-нови
  За писането на коментар е необходима регистрация.
  Моля, регистрирайте се от TУК!
  Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

   
  X

  Войната във въздуха на фронта в Украйна