Кабинетът в оставка раздава щедро пари и имоти

OFFNews 30 юли 2014 в 07:51 4212 2

Правителството в оставка ще раздава щедро пари и имоти по време на днешното си заседание.

Повече пари ще има за МВР, Министерството на отбраната и общините.

Шестата от 37-те точки в дневния му ред е проект на постановление за определяне условията за изплащане и размерите на допълнителното възнаграждение за работа при специфични условия на държавните служители в МВР, №19 е проект на постановление за одобряване на допълнителни разходи по бюджета на МО за 2014 г., а 28-ата точка предвижда одобряване на допълнителни трансфери по бюджетите на общините за 2014 г. по предложение на финансовия министър.

Безвъзмездно имоти ще получат министерствата на земеделието, на спорта, на отбраната, на външните работи, на вътрешните работи. Имоти ще получат още Националната служба за охрана (НСО), Комисията за отнемане на незаконно придобито имущество, Комисията за защита от дискриминация, Държавната агенция за метрологичен и технически надор, Изпълнителната агенция по лозата и виното.

На заседанието си днес кабинетът "Орешарски" ще реши да бъде открито българско консулство в Бразилия, гр. Бело Оризонте с консул Ренато Русеф Прадо, председател на Бразилско-българската търговска камара.

Министрите ще одобрят и проекта на Оперативна програма "УРБАКТ III", те ще приемат и постановление за изменение на Наредбата за условията, правилата и реда за регулиране и регистриране на цените на лекарствените продукти.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!