ИТН е против зелен сертификат за влизане в парламента

OFFNews 05 януари 2022 в 10:18 1334 2

Трябва да има специализирани болници само за лечение на COVID болни. "Има такъв народ" няма да подкрепи въвеждането на зелен сертификат за влизане в парламента, защото не върши работа. 

Това заяви депутатът от ИТН Тошко Йорданов по Нова тв. По думите му местата в болниците са работа на МЗ. „И да се затворим, пак ще има ръст на заболелите и леглата пак ще се заемат. Трябва да се мисли за лош вариант и да се надяваме на добър”, обясни Йорданов.

Ако имаше това се беше случило, нямаше да се стигне до хаос и затваряне на други отделения, каза още Йорданов. 

Той коментира и думите на Слави Трифонов, който предложи да подкрепим членство на Северна Македония в ЕС, ако визите за САЩ отпаднат.

Много е забавно, когато г-н Трифонов напише нещо, какъв отзвук има то. Аз абсолютно споделям позицията му. Има меко международно желание за задействане на процеса по принцип. Отдавна отговаряме на изискванията за Шенген и за падането на визите. Както ние сме лоялен партньор на ЕС и САЩ, крайно време е и те да постъпят партньорски и проблемът да бъде решен. Досега само се говореше за това, но в крайна сметка ние сме равноправни партньори. Смятам, че огромна част от българите споделят идеята на г-н Трифонов, заяви Тошко Йорданов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

14048

1

voododoll

05.01 2022 в 10:50

Тоя освен тъпир се оказа и народоотстъпник! Да си продадем историята за едните визи, за държава, в която студентите ходят да мият кенефи и сервират на дебелите американци мазни бургери? Съвсем изшмъркаха осовата линия тея!