Ицо Хазарта: Най-лесно би било днес да напиша песен против Кирил, а утре - за Асен

OFFNews 09 април 2024 в 18:02 6414 1

Ицо Хазарта

Снимка БГНЕС/Владислава Григорова

Ицо Хазарта

Най-лесно ще е днес да направя песен против Кирил (б. а. - Петков), а утре - против Асен (б.а. - Василев), но няма никакъв смисъл в това.

Това заяви пред bTV депутатът Христо Петров от "Продължаваме промяната - Демократична България" (ПП-ДБ), по-известен като Ицо Хазарта. Той заяви, че през януари не е гласувал за кандидатурата на Десислава Атанасова като конституционен съдия, защото не е бил в България, а не за друго.

"Истината е, че бих подкрепил този избор, просто защото такава беше уговорката. Като музикант мога много да кажа за г-жа Атанасова, но искам да питам тези, които най-много я критикуваха - могат ли без помощта на Google да кажат кой е в Конституционния съд? Те знаеха много добре, че тя не трябва да е там, но ако ги питаш кой е там - нямаше да могат да отговорят", каза Хазарта.

Той заяви, че е поставил обществения интерес пред личния, защото винаги е имал комплекс, че е взел много от държавата, а е дал малко. По думите на Хазарта като човек, който е правил музика, е можел да си позволи всичко, но като народен представител няма подобен избор.

"Важното е какво съм свършил. Интересно е, че в този кратък парламент успях да свърша най-важните неща, които исках – закона за тайната на осиновяване, закона за авторското право – това е смисълът, а другото е по-лесното. (...) Аз ако видя нещо нередно - ще реагирам", заяви хип-хоп певецът.

По повод скандала с циркулиращите снимки с главния секретар на МВР Живко Коцев заедно с предполагаемите контрабандисти Николай и Стефан Димитров депутатът каза: "Ако тези хора са престъпници - вкарвайте ги в затвора. Това не се случва. А не след изборите всичко да бъде заметено", призова Ицо Хазарта. Според него целта на всички акциите срещу Коцев и баща и син Димитрови е хората да бъдат объркани и да бъдат отказани да гласуват.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

100

1

Балканец

09.04 2024 в 19:31

"Истината е, че бих подкрепил този избор, просто защото такава беше уговорката.“

Ицак, истината е, че в политиката човек се самозабравя, забравя всъщност кой и защо го е подкрепил и наредил сред “народните представители”.
Ти не си изключение. Големи сте само на думи, сложни изречения използвате, но в делата сте мижитурки, сори.

Не е ясно дали ще има място за теб в следващия парламент, така или иначе не струваш и пет пари, пич, защото…

“Човек струва толкова, колкото струват неговите думи”

‘Аре, и със здраве!
 
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки