Ицо Хазарта и проф. Денков ще дадат нов тласък на образованието

OFFNews 17 октомври 2021 в 10:09 6493 3

Христо Петров-Ицо Хазарта и проф. Николай Денков - сега образователен министър, който е определен в топ един процент в света като учен от Станфордския университет, ще направят конкурентен отбор в образованието.

Това заяви съпредседателят на „Продължаваме Промяната” Кирил Петков по Нова тв. Когато се съчетаят човек като проф. Денков с човек като Христо Петров, който за мен е един лидер в комуникацията, ще дадат нова посока и нов тласък на българското образование, смята той.

Бих искал да видя проф. Денков като министър на образованието, но това не означава, че раздавам постове, допълни Петков. Аз бих се чувствал най-полезен като 121-ят депутат на промяната. 

Аз винаги съм харесвал неговото изкуство и смисъла, който той вкарва в своите песни. Понеже в нашата листа има много икономисти и юристи, нямахме достатъчно хора на изкуството, отидох лично да го поканя. Прекарахме много време в разговори и Ицо Хазарта се оказа още по-задълбочен и смислен човек. Говорихме много по темата за образованието, а не толкова за културата. Много съм горд, че той води нашата листа в „Люлин”, добави Петков. 

Говоря си с Мика Зайкова, не знаех, че ИТН не я включват в ръководството си. Говорил съм и Крум Зарков, не в последните седмици. Говоря си с Мая Манолова, с Арман Бабикян, говорим си с Христо Иванов, с ген. Атанас Атанасов - поддържаме комуникацията, обясни Кирил Петков. 

До края на деня или утре предизборната ни програма ще бъде качена на новия ни сайт, 

Вярваме, че Специализираната прокуратура се използва като бухалка и - когато станем част от управлението на промяната, тя няма да работи така, каза още Петков. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

2210

3

fishcake1

18.10 2021 в 10:17

Тролските коментари от централата на ГЕРБ са доста смешни. Явно още имат пари да плащат за такива неща.

2115

1

Тролов

17.10 2021 в 11:01

За съжаление Кирил Петков се оказа обикновен лъжец и кариерист. Листите му са пълни с деца на ченгета от ДС /Бургас, Пазарджик и т.н./ и негови близки. Като в "Опасен чар", листите на ПП са роднина - милиционер. А след като нелепите му обяснения и куцата му декларация стигнаха до КС, вече е проблем и за президента Радев!