Има такъв народ представя правителството си утре

OFFNews 02 август 2021 в 14:31 6967 0

Парламентарната група на коалиция “БСП за България” ще се срещне с “Има такъв народ” и кандидата им за министър-председател утре в 17.00 в зала “Изток” в Народното събрание.

На срещата ще бъдат представени структура и състав на МС, съобщиха от социалистическата партия. 

Николай Хаджигенов от "Изправи се БГ! Ние идваме" публикува на страницата си във фейсбук поканата за среща с Има такъв народ за утре от 14 часа. 

Ще се отнасяме с уважение към професионалния път на предложените министри, но това не означава безкритичност, заяви Христо Иванов от Демократична България", която е поканена на среща от 15,30 часа. Имаме нагласата да участваме в тази среща, получихме писмото, но се събира председателски съвет на коалицията, който ще реши, каза още Иванов.

По-рано Тошко Йорданов от ИТН съобщи, "че в следващите дни политическото ръководство на парламентарната група на ПП "Има такъв народ" ще изпрати покани за срещи до политическите ръководства на парламентарните групи на "Изправи се БГ! Ние идваме", "Демократична България" и БСП, за да ги запознае със структурата и състава на нашия проект за министерски съвет". 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови