Илчовски отрече да е казвал, че Маги Бадер е снимала в спалнята на Борисов

OFFNews 08 май 2021 в 16:33 20238 1

Не съм казвал пред Агри.бг това нещо, сложили са си го. Не го потвърждавам.

Това заяви бизнесменът Светослав Илчовски пред Сашо Диков в Евроком по повод интервюто му за специализирания сайт. То бе публикувано на 6 май 2021 г. под заглавието "Светослав Илчовски пред Агри.БГ за рушветите, субсидиите и напояването".

В него се казва:

"Пред Агри.БГ крупният земеделец съобщи и че "Мис Плеймейт" 2017 - Маги Бадер е жената, направила снимките в спалнята на Борисов.

Собственикът на "Градус" - Иван Ангелов, ѝ плати 5 000 лева, за да обслужи нашия премиер. Знам го, тъй като бях там", пише в статията. Веднага след това Бадер реагира, като заяви, че ще съди Илчовски.

Самият Борисов нарича жената, която е направила снимките в спалнята му, не по име, а "една прекрасна госпожа" и "Мата Хари". Те бяха публикувани през септември 2020 г. На кадрите се вижда пистолет върху нощното шкафче, а в отвореното му чекмедже - кюлчета злато и пачки с пари.

"Не съм казвал пред Агри.БГ, че е Маги Бадер. Не я познавам. Друга жена е", каза пред Диков бизнесменът и добави, че ще има много разследвания. "Тя сама ще си каже, момичето", добави той. 

За думите на Бадер, че ще съди всеки, който замесва името ѝ, Илчовски коментира, че и той би направил същото, "но не е точно така". 

⚠️ Така! Официално заявявам, че НЕ познавам г-н Борисов и г-н Ангелов. Никога в живота си не съм ги срещала, както и не...

Публикувахте от Маги Бадер в Петък, 7 май 2021 г.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови