Quantcast

Янев осъди Сидеров за репликата "презерватив на Бойко"

OFFNews Последна промяна на 08 април 2014 в 19:56 5181 7

Волен Сидеров е осъден от Софийския градски съд да заплати на Яне Янев 54 500 лева, като обезщетение за разпространени в медиите обидни и клеветнически изрази, съобщават от пресцентъра на РЗС.

Председателят на състав на Софийския градски съд Петя Георгиева е признала Сидеров за виновен в това, че на 3 юни 2013 година пред сградата на Столична община е обявил на висок глас: "Ние няма да позволим на нито един лумпен, дали той се нарича Валери Симеонов, Яне Янев или някой друг измекяр, да кощунства в близост до нашата централа в нарушение на закона.... Презервативите на Бойко - Валери Симеонов и Яне Янев, ще се сблъскат с твърдия отпор на "Атака".

Решението на съда подлежи на обжалване.

Правният отдел на РЗС информира също така, че "има заведени подобни дела и срещу други лица, включително собственици на медии, които са си позволявали обидни и клеветнически изрази по отношение на лидера на РЗС".

Партията на Яне Янев предупреждава, че "и за бъдеще внимателно ще следи информационния поток и незабавно ще образува съответни съдебни дела срещу всеки, който клевети и обижда".

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

16.04 2014 в 15:52

Яне е глупак и много добре знае, че това е истината, но се пали, за да припомни на хората за жалкото си съществуване.

09.04 2014 в 11:41

@peperudka,
където и да отидеш, това "тука" си остава у тебе.
Разказва ти играта. Не ти дава мира... повярвай.
Друга опция е да полегнеш на някой идиот, както е тая "Алексиева", или пък да й теглиш една путка майна, нищо, че си жена. :)

09.04 2014 в 11:25

Щом истината минава за клевета, така да е!!! Думите на Волен по адреса на горе- посоченото лице са като комплимент в сравнение с квалификациите на повечето Българи, когато става на въпрос за трети разряд,от третия пол Янко!! Според мен въпросът е спорен!От години изказванията на Сидеров са в името на защита на националните интереси!Точни и ясни!По този начин трупането на симпатия към този човек нараства неимоверно,даже и при очевадни "залитания" и гафове!Кой не греши....?Но да не забравяме делата!!!Едно е да говориш-друго да го постигнеш с действие!Щом има демокрация,трябва да има и такава партия!Това е замазване очите на избирателите,за да може в един момент, когато е угодно на някои,да се върне диктатурата под каквато и да е форма....

09.04 2014 в 07:08

Браво на Яне! Мразят го, защото казва истини, а в БГ "истина" е мръсна дума. Живеем обвити в лъжи, огледайте се - с какво не ни лъжат? Политиката, природата, храната, образованието - навсякъде е заразено с лъжа."Пробутват ни замразено агнешко за прясно" - току-що казват по ТВ.Само лъжи се говорят. волен е един от най-големите лъжци,който се прави се на родолюбец. Заслужава да лежи в затвора, а не да се пъчи пред 5-6 души, заобиколен от група тъпоумни лумпени. Омраза, завист и простотия цари навсякъде. Ако бях по-млада, досега да съм се махнала от тук, да!

08.04 2014 в 23:51

А как точно e изчислен размерът на обезщетението?
Формула ли има ?

08.04 2014 в 21:18

Само така - съд до дупка. Който има голяма уста, трябва да има и големо портмоне за да плаща.

08.04 2014 в 20:36

Яне-ТО никога няма да прости на Волен, че му разкри пред целия български народ хомосексуалните забежки с личния му шофьор.