Яне Янев нападна Татяна Дончева, била "вечно зъбещ се лузър"

OFFNews 22 януари 2016 в 15:33 6353 11

Лидерът на РЗС и премиерски съветник Яне Янев нападна председателя на Д 21 Татяна Дончева. РЗС излезе с остра декларация срещу нея, дни след като тя обяве, че съпругата на Янев е получила 3 от възможни 34 точки на тест като съдебен помощник в СГС. 

В текста се казва: 

Политическият съвет на РЗС има твърдо намерение оттук нататък да не позволява на адвокати на мафията да манипулират обществото и да се правят на морални ментори. 

Татяна Дончева винаги е имала две лица. Тя години наред храбро критикуваше отляво собствената си партия БСП, а в същото време като юрист и депутат обслужваше групировките. Тъй като този модел взе да се изчерпва, дадоха й да си направи своя партийка, тържествено обявена за „движение”.
Правната прислужница на Мултигруп, Ванко 1, КТБ и сие е срам за българската политическа система.

Повече от 25 години Татяна Дончева непрестанно е в употреба на най-тъмната част от българския ъндърграунд. В началото на прехода бе уволнена по непригодност като прокурор, а претърпя крушение и като кандидат за велик депутат от БСП и оттогава е вечният зъбещ се лузър.

Журналистите я харесват и й дават трибуна, защото с нея е весело. Но българският народ мъдро отреди съдбата на „политика” Дончева – да гравитира около 1% на избори, колкото да взима субсидия. В поредния си шоуменски монолог от телевизионния екран Дончева по стар свой обичай гледа да трупа дивиденти на чужд гръб преди президентските избори.
Българският народ заслужава политици-държавници, които търсят решения на неговите проблеми, а не политици-адвокати а ла Дончева, търсещи решение на проблемите на доказани мафиоти в съда. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!