Янаки Стоилов: Предстоят тежки избори

OFFNews 22 март 2014 в 10:52 2898 3

Янаки Стоилов
Янаки Стоилов

„Предстоят много трудни избори и трябва да дадем нов тласък на управлението на страната, защото бяха преодолени двете протестни вълни. Сега има условия за много по-активни и последователни действия. Те трябва да бъдат осъществени от БСП, защото това е двигателят, това е партията, която трябва основно да дава посока на управлението и разчитайки с взаимодействието й с ДПС, да можем да се справяме с всички проблеми“

Това заяви Янаки Стоилов, зам.-председателят на ПГ на БСП във Враца, цитиранот пресцентъра на левицата.

Според Стоилов от тези проблеми далеч не са леки и водят понякога до напрежение и противоречия, но се изисква категоричност, за да бъдат направени следващите стъпки. „Отговорностите са големи. Ние ги съзнаваме, защото искаме този път да подготвим прелом в развитието на страната. Т.е. не само да променим наследството на ГЕРБ, но да променим това, което ставаше в България почти за четвърт век.

"Това е една много голяма задача, която изисква способност, решителност и последователност. Видяхме, че предпоставки за това има и на Конгреса на ПЕС в Рим. Трябва да имаме това самочувствие като наследниците на партията на Благоев и Димитров, не само тук, но и на европейско ниво“, категоричен е Стоилов.

"Хората трябва да знаят, че никак не са лесни задачите, които решаваме, но те не могат да бъдат решени без участието на повечето хора, чрез изразяване на техните искания, включване в действията и оценка на това, което става в управлението на местно, областно и национално ниво", каза още той.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!
 
X

Да помогнем на украинските деца!