Quantcast

И Ангел Че дарил пари на Бареков без да знае

OFFNews Последна промяна на 14 септември 2014 в 11:04 7739 13

Ангел Славчев

И Ангел Че се е оказал сред дарителите на партия "България без цензура", въпреки че самият той няма спомен да е дарявал пари.

За фалшификата разказа самият Ангел Славчев в предаването на Люба Кулезич по Нова Телевизия.

Видях името си сред дарителите на партията "България без цензура" в списъка, качен на страницата на Сметната палата. Нямам спомен да съм дарявал пари на партията и се чудя какво да обясня, ако Сметната палата ме пита откъде съм взел тези 10 000 лева, за да ги даря, разказа Славчев. Той уточни, че е дарявал пари, но не на партията, а на гражданското сдружение на Бареков със същото име и направил дарението не от свое име, а от името на фирмата си.

Сега Славчев чрез свои хора в ББЦ издирвал документ, в който да е записан като дарител на партията, за да призове Бареков в съда.

Някогашният лидер на февруарските протести обясни като "грешка на растежа" това, че се е присъединил към Бареков. Славчев имал съмнения, че Делян Пеевски стои зад Бареков, но няколко пъти питал Бареков и той отричал. Накрая Бареков се заклел в децата си, с което темата приключила.

Мислех си, че като човек се закълне  в децата си казва истината. Но после станах свидетел на множество телефонни разговори между Бареков и Пеевски. Бареков излизаше от стаята, за да си говори с Пеевски по телефона, а като се връщаше казваше "Делян каза". Питах го: "чакай сега, откъде накъде Пеевски ще ти казва", а той отговори, че с Делян може да са политически опоненти, но са приятели, разказа Ангел Че.

Той обясни, че прякорът му не трябва да се свързва с Ернесто Че Гевара, а с умалителното "ангелче", което идвало от това колко е добър и помага на хората.

На въпрос на Кулезич каква е ролята в партията на новата жена на Бареков Мария Календерска, Славчев обясни, че тя разпределя финансовите потоци, които идват към Бареков от Ковачки, ДПС и Пеевски,

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

14.09 2014 в 19:47

Че парите не са негови е ясно, ама той да не знае? хахаха Ангеле кажи си кой ти плати ипотеката в Елин Пелин бе? Москва или Анкара? Или си джоинт венчър като доскорошния ти приятел Дудук Капулети?

14.09 2014 в 12:47

Тази "грешка на растежа" се обяснява много просто. Казва й се жажда за пари и власт, но не му се случиха много нещата на Славчев!

14.09 2014 в 12:45

всички, за които говорите и от които се отвръщавате са част от планктона. сценарият е бил друг, надявам се всички тук го знаете. само чеееее, някой пъхна клечка в спиците на Ц.В. ... и сега - Бареков е в безтегловност, Пеевски иска да яхне белия кон наготово, а симпатизантите - не знаят какво става и кой кой е в оркестъра на сцената ... казват му "змийско кълбо".

14.09 2014 в 12:25

И като цяло: къде бяха плювачите докато този беше около Дудука? Не че нещо, ама защо преди няколко месеца не ви беше толкова черен, колкото е сега?

14.09 2014 в 12:23

Даниела, не четеш ли?? "Бареков излизаше от стаята, за да си говори с Пеевски по телефона, а като се връщаше казваше "Делян каза". Питах го: "чакай сега, откъде накъде Пеевски ще ти казва", а той отговори, че с Делян може да са политически опоненти, но са приятели". Правиш се на гръмната

14.09 2014 в 12:04

Вече си употребен ! То, като ти влезе, хората не те питат дали е влязъл целия или главичката, а ти казват ,че си педал. Така, че ти вече си омърсен и няма начин да изчистиш това петно !!!!

14.09 2014 в 11:48

Тоя малък путьо има всички необходими качества да стане успешен политик - продажен, циничен, отмъстителен, послушен, лъже като разпран. Успех на младото поколение червени лешояди!

14.09 2014 в 11:46

Ангеле,за такива като теб хората казват:хубава работа,ама циганска. Сега ли се осъзна бе човек,или работата е в това че не те сложиха в листите за евро депутати на избираемо място?

14.09 2014 в 11:45

Ангел рабори с предположения!Никакви доказателства!!!!Шемет!!

14.09 2014 в 11:38

И да питам: КОГА АНГЕЛ Е ИМАЛ ОБЩО С ОСТАВКАТА НА БОРИСОВ, КАКТО ТВЪРДИ, КАТО В СРЕЩАТА ИМ В СЛИВЕН ЯСНО СЕ РАЗГРАНИЧИХА ОТ ПРОТЕСТИТЕ ОРЛОВ МОСТ, ОТГОВОРНИ ЗА ОСТАВКАТА НА БОРИСОВ?

А ДГИ? КАКВО Е? ДВИЖЕНИЕ? ТЕ РЕГИСТРИРАХА С ЯНКО ОЩЕ ТОГАВА ПАРТИЯ! ЛЪЖИТЕ НА МАЛОУМНИКА КРАЙ НЯМАТ!