Христо Иванов за ареста на Иванчева: Вече сме гледали този тип продукции

ОFFNews 17 април 2018 в 18:29 13052 4

Лидерът на "Да, България" Христо Иванов коментира във Фейсбук ареста на кмета на софийския район Младост, която бе заловена с подкуп от няколко хиляди евро. 

"Гледали сме вече този тип продукции и знаем, че нищо от това не обслужва никаква процесуална цел", написа в личния си Фейсбук профил Иванов. 

Арести, координирани с проправителствени “медии” (и зорки пропагандисти на управляващите), оставяне на задържаното лице повече от час с белезници в центъра на града... гледали сме вече този тип продукции и знаем, че нищо от това не обслужва никаква процесуална цел. Който се съмнява- справка решенията на страсбургския съд срещу България по Цветановите подвизи. Не знам дали госпожата е взела подкуп. Знам, че тече кампания за легитимирането на Пламен Георгиев за нов главен прокурор и на Цацаров за приемливо назначение в Конституционния съд тази есен. Накрая плащаме всички ние...., продължава с коментара си Иванов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

9006

4

Соня

19.04 2018 в 16:14

Всички медии на свинчока и онова безгръбначно същество Крачун са блокирали коментарите под статиите си. Защо ли...? То не бяха евра, след това левове, от десетки станаха само хиляди, и цялата журналистическа свлоч беше на мястото, да гледа подготвения сценарий тип Цветан Цветанов!

10571

2

Hissarion

18.04 2018 в 10:31

Срамна история. Каракачанката можеше да прати и армията да участва в залавянето на две жени. А през това време разни уж издирвани лица си играят на ГТА по улиците.
 
X

Да помогнем на украинските деца!