Христо Иванов: Борисов охранява бясното куче на Пеевски - Гешев

OFFNews 15 август 2020 в 10:09 10747 10

На България не ѝ трябва нова Конституция, а конкретни неща да се променят в настоящата. Протестът иска оставка и отговорност на главния прокурор. Борисов продължава да охранява бясното куче на Пеевски – Гешев. Цялата игра е печелене на време и подмяна. Това заяви пред бТВ лидерът на Демократична България Христо Иванов.

Продължава да няма директна процедура за освобождаване на главния прокурор. Предлага се нещо, което не изисква Велико Народно събрание, което не изисква нова Конституция, категоричен е Иванов.

Нас ни хвърлят в тотално друг мач с желание да сменят дневния ред. Направеното от Борисов е престъпление към младите хора. В следващите няколко години вместо да правим модернизация, вместо да преминаваме към новата технологична реалност на икономика, на енергетика, ще се занимаваме с ченгета като Красимир Каракачанов, Георги Марков, хора като Близнашки и т.н.. Това е абсолютно безсмислено, заяви Христо Иванов.

Според него премиерът се опитва да запази статуквото.

Хората искат механизъм, по който Иван-гешевци да не са възможни, Борисов не смее да предложи подобно нещо. Хората искат да си упражнят правото на избор, вместо това им се предлага настоящия изпразнен от съдържание парламент, той да им каже каква да е промяната. Това е циментиране на статуквото, коментира още Иванов.

Според него премиерът праща България в политическо безвремие.

"Борисов не е глупак, той си дава сметка за това, което прави, Борисов е принуден да обслужва позорната необходимост на Пеевски да спечели политическо време, за да се прегрупира. На Росенец се видя, че хората искат да счупят страха. Хората ще се приберат от улицата, само когато бъдат чути. Те имат конкретни искания. Борисов слиза от сцената", заяви още Христо Иванов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

4000

10

Johny

17.08 2020 в 16:36

Аз предлагам Ицо да иде на море и да почине малко, че като че ли е прегрял вече. Много му дойде медийното внимание.

1894

9

Sashkavas

16.08 2020 в 13:27

“Начи с тоя прокопи като почнете... Убеден съм, че не му е чиста работата.” … “Какво общо има това с протестите?”
“Мислете малко, поне вие безплатните тролове...”

Щом си рекъл нека да помислим и да видим какъв е проблема с Прокопи и какво общо има той с протеста: Този човек седи зад „Да БГ“ и ги финансира и в момента, чрез Лозан Панов контролира съда (където апропо е единствения признат корумпиран от САЩ), но прокуратурата му мъти водата. Ако го оставим да направи това което иска, ще овладее цялата съдебна система и не че вече няма да бъде осъждан за минали и бъдещи престъпления ами и никога няма да му бъде повдигнато обвинение. Ще те гледа нагло от имението си на Буджака и ще ти обяснява как всичко е законно и ще заплашва да съди (и ще може) всеки който се не му се кланя! Съща така, ще реши и проблема с големите кражби на ГЕРБ и вместо в джоба на Пеевски парите да идат в неговия джоб (щото кражбите не са от нашия а от неговия джоб ако не си разбрал)!

1894

8

Sashkavas

16.08 2020 в 10:05

Ристе, а ти да не си бясното псе на Прокопи?

3767

7

Име на профила

15.08 2020 в 20:54

Начи с тоя прокопи като почнете... Убеден съм, че не му е чиста работата. Не се бърка бизнес с политика, сигурен съм, че е извършвал престъпления малки и големи.

Какво общо има това с протестите?

Само него ли могат да извадят господарите ви, за да оправдаят безчинствата на шиши и слугите му, и който там е служил на доган преди шиши?

Мислете малко, поне вие безплатните тролове...

1894

6

Sashkavas

15.08 2020 в 16:29

А Лизан няма ли да го махаме и него, че при него е единственото признато от САЩ корумпе ? Или той за сега слушка, папка и върти опашка на Прокопи.

12621

5

TOR

15.08 2020 в 15:13

Ниноваи манолова са вентилаторите, върху които сере пинокио.

3767

3

Име на профила

15.08 2020 в 12:19

Геши е радос а Шиши е любоф

Ще ме уморят 3-те процента ГЕРП тролове :-)

20699

2

Новак

15.08 2020 в 10:38

Първо, тъпоглавци, е хубаво да слушате какво се казва, а след това кой го казва. Но това е при положение, че имате нещо, с което може да осмисляте изречения с повече от четири думи.
След това 3% измерени на купените от вас избори или от платените от вас агенции?

-1695

1

Mladen Nikoloff

15.08 2020 в 10:17

Не знам защо се дава толкова гласност на този анонимник, с неговите 3% на последните избори. Акция при имота на Прокопиев, кога?
 
X

Да помогнем на украинските деца!