Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Хаджигенов: Няма причина за правителство ГЕРБ и ПП-ДБ. Да мислим, че ГЕРБ ще махнат Гешев, е политическа кретения

Хората, които биха децата ни зад колоните, се снимат ухилени в кулоарите на НС, заяви адвокат Николай Хаджигенов

Ружа Райчева 15 април 2023 в 16:15 8785 6

Николай Хаджигенов на протест

Снимка БГНЕС/Благой Кирилов

Николай Хаджигенов на протест

Някак си станаха приемливи кражбите, станаха допустими разбитите човешки съдби, терорът. Тези неща някак си са добре приети. Хората, които биха децата ни зад колоните, се снимат ухилени в кулоарите на парламента.

Това заяви пред БНТ адвокат Николай Хаджигенов от движение "Ние идваме". Според него неприемливи практики по време на управлението на ГЕРБ са били "преглътнати от т.нар. протестни партии" под претекст, че е заради вота на избирателите. 

По думите му Борисов почти е станал приемлив. Хаджигенов заяви, че няма причина, която да налага съставянето на правителство с участие ГЕРБ и "Продължаваме промяната - Демократична България":

"Може би някак си разчитаме на факта, че ГЕРБ ще махнат тези закони, които им позволяват да правят това, което са правили до момента, или че ще махнат този, който им помага - онзи с каскета (главният прокурор Иван Гешев - б.а). Това нормално ли е - това дори не е наивитет, а отчайваща политическа кретения."

Николай Хаджигенов определи ГЕРБ като радиоактивни и заяви, че те убиват всеки, който се коалира с тях под някаква форма. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

924

6

Diogen

15.04 2023 в 22:26

След като избирателите им посочиха врата като замаскирана групичка на комунягите, сега на хаджигеновци и сие им остана единствено правото да критикуват всичко. Каквот оможаха развалиха, когато по грешка влзяха в парламента. Заедно оня шут с жълтите му издания, бабикян, тези бяха пародия на политици.

1810

4

Maxim

15.04 2023 в 19:08

Кои ще се коалира с Герб, дори хартияната коалиция не иска.

210

3

Merc

15.04 2023 в 18:52

Хаджигенов е прав. Това е най позорният парламент в историята , може би след онзи от 1945 година. Вътре са само русороби и престъпници. На фона на 60 процента негласуващи това е подигравка .

10298

2

AntiZ

15.04 2023 в 17:41

И кфо толкова каза тая пудра харизанов? 10 пъти повтори окей, окей и че не му харесвала думичката "трябва" и че хората не се харесвали помежду си. За финал се възмути от американското посолство, по конкретно нещо, което департаментът е написал по адрес на посланичката. Не виждам какво го бърка тоя и какво му влиза в работата какво пише американското посолство за американски посланик. За финал, онзи льольо водещия, за да се знае че се намираме в русофилската бнт, се изцепи "не може чужда улица на чужда държава да диктува политиката ни".Страхотно изказване по смисъл и съдържание. Титани на мисълта.

11462

1

dardorel

15.04 2023 в 16:59

Г-жо Ружа Райчева,

Не знам дали Н.Хаджигенов е "говорил пред БНТ", аз го видях при Георги Любенов и не беше единствен гост,там присъства и Г.Харизанов. Може би е по-добре да представите гледните точки и на двамата гости, иначе е много "unilateral"...А пък знам ли , вече може и да е добра журналистическа практика.
 
X

Да помогнем на украинските деца!