Гешев: Има целенасочена стратегия за дестабилизиране на държавата и предсрочни избори

OFFNews 17 юни 2020 в 20:38 5886 5

През последните дни се генерират постоянно скандали. Има целенасочена стратегия за дестабилизиране на държавата, съответно - избори. И после политическа конфигурация, която да устройва редица известни обвиняеми като Васил Божков, Цветан Василев, Иво Прокопиев и други, която да им върши работа за съответни законодателни промени и за унищожаване на прокуратурата.

Тази хипотеза разви днес пред журналисти в парламента главният прокурор Иван Гешев.

По последния скандал със снимките от спалнята на Борисов в "Бояна" главният прокурор коментира, че към този момент няма информация прокуратурата да се е самосезирала по случая.

На днешното заседание на парламентарната правна комисия главният прокурор, председателите на ВКС и ВАС, представляващият ВСС и главният инспектор представиха годишните доклади на съдебните структури, които представляват. Докладите бяха публикувани в началото на годината, но поради пандемията от коронавирус изслушването беше отложено за сега.

Главният прокурор посочи по време на обсъждането на неговия доклад, че според него делегираните български прокурори към Европейската прокуратура трябва да са минимум трима.

Гешев добави, че в Наказателния кодекс има доста престъпни състави, които трябва да се редактират.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

3810

5

Пенчо бре

19.06 2020 в 08:34

Я да прочетем заглавието, както трябва:
Гешев има целенасочена стратегия за дестабилизиране на държавата

12860

4

newfoundland

19.06 2020 в 07:35

Това, че посочените олигарси искат нестабилност и свои хора в управлението и съдебната система е точно така, все пак у нас винаги има още какво да се открадне.

3005

3

Bahmu

18.06 2020 в 11:17

Kaскета с нежния глас за пореден път показва колко фиктивен е като съществуване, дори не говоря за "работата" му - самото му съществуване е крайно ненужно като всички метастази на ГРОБ де....

4821

2

Марто

18.06 2020 в 09:46

Ванка, говориш като политик, а не като обвинител. Нещо или избързваш или не си знаеш ролята, клоун!
Поели сме ангажимент към идните поколения, да прекъснем родствената Ви линия, предатели!
Просто има обосновано предположение, че сте част оъ ОПГ създадена с цел заграбване и унищожаване на българския народ. В общи ями, без картография... Сърдете се на Шиши и на себе си, че сте продажни и безродни!

17156

1

aviatora

17.06 2020 в 21:23

И ти долен еничерски каскетко ще бъдеш наказан!!!
 
X

Да помогнем на украинските деца!