ГЕРБ връща мандата, Борисов прогнозира предсрочни избори след 2 месеца

Понеже и вие сте били надменни, народът каза да бъдете контролирани, обясни той на депутатите си

OFFNews 23 април 2021 в 08:23 4871 1

ГЕРБ връща мандата за съставяне на правителството, обяви премиерът в оставка и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов. Уведемете президентството, това е решението на изпълнителната комисия. 

Това трябва да направите, най-лесно е да откажеш разговори, коментира той решението на "Има такъв народ" да не разговаря с ГЕРБ. 

"Те няма да покажат правителство, защото, ако покажат, хората ще видят кой е тайният пръст отзад, допълни лидерът на ГЕРБ. 

Видях как се връща старата практика в парламента - гласуването с чужди карти, и то от "Има такъв народ". Вижте какво гласуват - до обед адвокатите на мутрите ще бъдат в техните кантори, а следобед ще викат главния прокурор да им се отчита по същите дела, коментира Борисов. Адвокатите ще смачкат съдиите в парламента. Започват лобистките поправки по тези дела, после ще викнат съдията да го мачкат, каза още той. 

Да не говорим за мажоритарния вот - тати ще ми купи колело, ама друг път, след 4 години.

Що не поемат отговорност за Националния оперативен щаб? 

Провалят всичко, до което се докоснат. Подкрепете ги, те нямат капацитет за нищо. ИТН няма да направят правителство, страх ги е да кажат - Слави Трифонов ще е премиер...

Мораториум върху действията на правителството в оставка - ние сме взели две важни решения: 104 млн. за пенсионерите през май и френско училище да направим по споразумение със Франция. 

При това надменно поведение - да имаш 4% и да говориш, че първите - ГЕРБ-СДС са се провалили, явно не разчитат какво им каза народът на изборите. Понеже бяхте безконтролни и вие, имахте мнозинство, народът каза - ето, ще ви сложим тези, да ви контролират, обясни Борисов своя прочит на парламентарния вот.  

Ние сме добронамерени, а те искат да има мъгла - да излазат от сенките. След два месеца ще има предсрочни избори, ако не сме първи, ще сме втори - какво ще се промени. Не се подвеждайте по тях, завърши Борисов. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

3162

1

Grigor Arssov

23.04 2021 в 08:49

Най разумното за новото правителство....
Ако ИТН върне мандата и ако(а би трябвало) Президента връчи третият мандат на БСП, то БСП да състави правителство, което да изпълнява нейната програма и договорени конкретни задачи и срок за действие, но да не участва с хора в него и да бъде съставено от хора от всички партии участвали в протеста против Биби и КАСКЕТЯ без тези партии участвали в КОНТРАпротести (ГЕРП пред МС и ДПС пред Росенец)!!!!!