ГЕРБ смени координатора си в Русе. Кралев отново ще води листата

OFFNews 02 юни 2021 в 10:09 2465 0

Снимка Пресцентър ГЕРБ

ГЕРБ смени областния си координатор в Русе преди парламентарния вот на 11 юли и след слабия резултат в града от 4 април.

Новият областен координатор е 21-годишният Георги Кръстев, който бе в листата за последните парламентарни избори. 

Досегашният областен координатор Пламен Нунев се оттегли, след загубата на местния вот и след като на 4 април "Има такъв народ" взе повече гласове от ГЕРБ в областта. 

Георги Кръстев бе представен официално като областен координатор на ГЕРБ-Русе снощи. Това се случи в присъствието на Деница Сачева – член на Изпълнителната комисия на ГЕРБ и на досегашния областен координатор на партията в Русе Пламен Нунев. С членове на ГЕРБ в дунавския град се срещнаха още Красен Кралев, Алисе Муртезова и Десислава Атанасова.

Деница Сачева обяви, че водач на листата отново ще бъде Красен Кралев, на второ място в листата на ГЕРБ ще е Алисе Муртезова, а на трето място ще бъде Десислава Атанасова. За председател на предизборния щаб на ГЕРБ е избран Валентин Колев, а негови заместници ще са Емил Милушев и Бедрос Пехливанян. В щаба влиза и новият областен координатор Георги Кръстев.

„Хора с бели коси като нас трябва да направят крачка назад и да дадат път на млади хора, какъвто е новият областен координатор Георги Кръстев. Съветът ми към него е да се учи от хората с опит и да бъде екипен играч", заяви Пламен Нунев. 

Георги Кръстев е третокурсник по право в Русенския университет.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!