ГЕРБ съзря задкулисие в отцепването на Стефанов

Юлиан Христов 17 февруари 2014 в 12:10 3093 4

Цецка Цачева, Снимка: БГНЕС

Отдавам напускането на Красимир Стефанов на задкулисието - по начина, по който се управлява държавата днес, каза в кулоарите на парламента зам.-председателят на ПГ ГЕРБ Цецка Цачева.

Тя коментира, че цялата парламентарна група е била изненадана от решението на Стефанов и никой не е бил в течение предварително.

Другият зам.-председател на ПГ ГЕРБ Димитър Главчев пък бе категоричен, че решението на Стефанов не е продиктувано от напрежение вътре в парламентарната група.

"Обаче има разлика между това, което направи Влади Горанов, и всички останали. Достойно е, когато някой не е доволен и е избран с пропорционална листа, да напусне парламента", каза Главчев.

Зам.председателят на Народното събрание Алиосман Имамов (ДПС) пък коментира, че хората, които напускат ПГ ГЕРБ, са експерти и интелектуалци.

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров бе категоричен, че правилникът на парламента трябва да предвижда мерки, така че отцепниците от парламентарните групи да нямат право да остават в Народното събрание като независими депутати.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови