ГЕРБ подкрепя 'аматьорското' изгонване на руските дипломати. Борисов призова правителството да не дава назад

Борисов за Петков: Той с типичната му фукара, както казваше баба ми, отиде в парламента да се направи на важен, а после вика - не съм аз, Генчовска е

OFFNews 01 юли 2022 в 09:01 5342 10

Бойко Борисов

Снимка БГНЕС/архив

Каква работа ми е на мен да определям кой да е лидер на ПП-то, не ми е, каза Борисов.

Правителството в оставка има подкрепата на ГЕРБ за изгонването на руските дипломати и служители. Никакво отстъпление не трябва да има. Направи се аматьорски, но това вече е минало. 

Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Ние подкрепяме Украйна, нещата са черни и бели, докато има война. Подкрепяме действията на българското правителство, защото е избрано от народа. Народът избра промяна, това е, каза още Борисов. 

Призовавам ги да не се връщат назад, толкова са им възможностите, но имат подкрепа. Което не ни убива, е поправимо, ние ще го поправим, допълни Борисов. 

За Кирил Петков Борисов заяви: "Той с типичната му фукара, както казваше баба ми, отиде в парламента да се направи на важен, а после вика - не съм, не съм,  Генчовска е".  

За разлика от другите партии приемам избора на техните избиратели. В България вече да не си лидер - БСП не иска лидера на ПП, ПП не иска лидера на ГЕРБ... Каква работа ми е на мен да определям кой да е лидер на ПП-то, не ми е, каза още Борисов. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

1730

9

Ivan

01.07 2022 в 19:04

Главоч прост!!!! Фукара на турски означава бедняк, голтак, или нещо подобно на Фурко от "Господин за един ден"! В никакъв случай не означава простак, неграмотник, крадец, лъжец и всичко останало, което си ти, тулуп нагъл!!! На баба ти фърчилото!!! Простотията, на ГЕРБ и ИТН лъщи от месеци, заедно с кахърния напоследък Костя Копейкин, като гол задник през скъсаните потури на зависимостите от Кремъл и паран..ятя Митрофановна! Ама и тези, дето се броят ТУРЦИ, аркадаш, вие достлук с Московията ли ще правите?!?! Аллах да ви е на помощ! Не ви ли стигат пакостите през годините на Импрерията на коджа- хаирсъз душман Дедо Иван?!?!

10212

6

Човека

01.07 2022 в 13:51

Говедата, които не само ни оставиха, но и задълбочиха зависимостта на България от Русия, сега блеят одобрително на фона на всички негативи, които ПП понася заради непреклонността пред овчото раболепие и слугинаж.

-480

5

Октим

01.07 2022 в 12:51

По-добре “аматьорско“ изгонване на престъпници, отколкото професионално влизане с главата напред в “седалищните части“ на Путин водейки дори и кученце за подарък ...!!!

5827

4

pisnamiotmutri

01.07 2022 в 11:41

Подкрепа с обиди като за враг на шефа, от който се разграничаваш за да му служиш добре в ЕС

12073

3

IvanofRumen

01.07 2022 в 09:37

Може да е аматьорско, но Петков има топки и не го е страх от рашистката федерация, за разлика от сикаджията, който е един доказан страхливец. Защо толкова години мутрата слугува на Путлер, защото имаше далавера от корупцията.

2910

1

ivenco

01.07 2022 в 09:16

И това е селянина,който отказа да изгони руски орки когато отровиха Скрипал.Всички в ЕС изгониха.Тогава нямаше топки,
сега подкрепя,банкянския патокостроител.