ГЕРБ не бламирали Борисов с оставката на Добрев, твърдят депутати

OFFNews 04 октомври 2017 в 13:51 5376 1

ГЕРБ не бламирали Борисов с оставката на Добрев, твърдят депутати

Депутатите от ГЕРБ не са бламирали премиера Бойко Борисов, като отхвърлиха оставката на колегата им Делян Добрев. Това заяви самият Добрев, като беше подкрепен и от свои колеги в парламента.

По-рано днес Борисов заяви, че оставката на Добрев е морален акт и че с него поста си трябва да напусне и кметът на Хасково Добри Беливанов. 

Според самия Добрев твърдението, че премиерът е бламиран е абсурдно.

„Няма разнобой такъв, какъвто иска да го представи колежката Нинова. Виждате, че всичко, което коментираме се случва открито пред вас“, каза депутатът, цитиран от "Фокус". Във връзка с призива на премиера Бойко Борисов да се приеме оставката му като депутат, Добрев заяви: „И аз призовах оставката да бъде приета“.

Добрев заяви, че компроматните войни трябва да спрат. „Най-странното в цялата тази ситуация е, че всички споменати хора, свързани с мен, са подали оставка три дни преди да раздуха скандала колежката Йончева. Те не подадоха оставка заради нея, а три дни по-рано и тогава тя реши да развие шуробаджанашка линия в Хасково", обясни той. 

Цветан Цветанов обясни, че е бил в постоянен контакт с премиера Бойко Борисов.

"В постоянен контакт съм с премиера Бойко Борисов, сутринта говорихме и вчера също няколко пъти. Казах му, че за първи път виждам, че не трябва да допускаме несправедливост, която БСП искат да реализират", обясни той.

„Техният стил на поведение ще бъде такъв. Ще се стремят да дискредитират управлението, силните хора на ГЕРБ. Когато не могат да предложат алтернативи и политики няма защо да ги коментираме“, посочи той, цитиран от "Фокус".

„Нека да се фокусираме върху реалните неща. Когато Елена Йончева излиза да говори по този начин това е тежко преживяване за близките хора на Делян Добрев“, посочи председателят на парламентарната група на ГЕРБ. „Когато бяха персоналните атаки срещу мен от БСП и ДПС бях силен, защото имах обществена подкрепа и всички народни представители бяха зад мен“, заяви Цветан Цветанов. „Делян Добрев с нищо не е заслужил това. Ако проследите действията му ще видите, че е работил само в интерес на България“, каза още той.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

17156

1

aviatora

05.10 2017 в 08:41

Мамка ти и хасковския крадец да е.а! Престанете да отвличате вниманието на народа, гепберска мафия, с някаква хасковска хранилка на престъпната ви и прогнила курвенска партийка.
 
X

Подкастът на OFFNews