Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

ГЕРБ направи преглед на печата с греховете на БСП

Николаос Цитиридис 22 ноември 2017 в 13:27 4769 1

В отговор на сигнала на БСП до главния прокурор Сотир Цацаров с искане премиерът Борисов да бъде разпитан за неговото изказване за наркотрафикантите в парламента, от ГЕРБ днес направиха в Народното събрание своеобразен преглед на печата с греховете на БСП и престъпленията около тях.

Тома Биков от ГЕРБ поиска да отговори на БСП за "наркотрафикантите" в парламента и затова цитира заглавия от десетина български медии относно арестувания Илиян Стоилов - брат на червения депутат Георги Стоилов.

Биков отново поиска да напомни на БСП, че пари от арестувания Стоилов са отишли за кампанията на БСП за предсрочните парламентарни избори.

След това отново с цитати от медиите пък бяха "осветлени" купувачите на гласове. От ГЕРБ претоплиха случая с Манол Генов от БСП, който бе обвинен в това престъпление.

ГЕРБ не приключиха само с изявлението си пред журналистите. Двама от депутатите на Борисов влязоха в стаята на БСП и им връчиха на хартия всички медийни публикации, които се отнасят до БСП и техните прегрешения.

ГЕРБ-ерите излязоха с думите "Надяваме се да ги прочетат".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!