ГЕРБ изброява международните успехи на Борисов: Меркел му казвала 'скъпи', а Макрон - 'мон шери'

ОFFNews 11 май 2018 в 13:33 8437 7

От ГЕРБ изброиха международните постижения на премиера Бойко Борисов след поредните критики на БСП срещу правителството.

Премиерът се прибирал тихомълком в България от срещи с международни лидери, защото е "скромен човек", обяви от парламентарната трибуна депутатът от ГЕРБ Георги Марков.

"На кой друг премиер германският канцлер Ангела Меркел казва "скъпи Бойко", когато го посреща на стълбичките на самолета, френският президент Еманюел Макрон го нарича "мон шери", а Ердоган му се изповяда "Бойко, искат да ме убият" ', каза Марков. В заключение депутатът заяви, че историята я пишат ГЕРБ и Бойко Борисов, който 4 пъти печели избори.

Думите на Марков дойдоха в отговор на декларация, в която Корнелия Нинова разкритикува отминалата година управление на кабинета Борисов 3. Тя обяви, че ще разбие 4 мита на правителството. Първият биле, че ГЕРБ няма алтернатива, а БСП е просто креслива опозиция. Не било вярно, че социалистите предлагат промени, които да осигурят по-добър живот на хората само гогат са в опозиция. Не било вярно и че управленията на деснита партии плащали дълговете на левите, обясни Нинова. 

"В края на мандата на кабинета "Станишев" държавният дълг беше 9 млрд., а след 9 години управление на Бойко Борисов - 25 млрд", каза Нинова, но без да обясни в каква валута са цитираните от нея суми. 

Лидерът на БСП каза още, че вярва в "разума и сърцето на българския народ, че ще поиска промяна за България".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

17156

7

aviatora

12.05 2018 в 16:00

Престъпната мутра от Банкя !!!

20699

6

Новак

12.05 2018 в 03:46

#4, не е нужно да си разбирач, за да видиш, че такива плоски изказвания са чист кризисен PR. Ако пък не го разбираш вече става въпрос за тъпота.
Всички виждаме липсата на реформи и най-вече замитането на проблемите. Западняците си въртяха политика с Боко защото им беше (и е ) по-удобен. Само си спомнете случката на една среща в Брюксел когато бяха говорили за горещи бежански точки (или нещо подобно),нашия тупан не беше разбрал какъв ангажимент е поел и се прибра като насран Та започна да дава пресконференции още от летището.
Тупаха го по главата, мереха му гърба с длани, викаха му “скъпи Бойко” и “мон шери”. Малко по-интелигентен човек би видял в това отношение като към селския идиот, но нашия това го радваше и той се взе насериозно.
Ако беше само за него - няма проблем, ама защо трябва цял народ да влачи простотията на една шайка тъпанари и крадци?

10952

3

Мойри

11.05 2018 в 14:29

Дотам е способен да се ориентира, горкият. И на децата хората се усмихват, радват, галят...

11866

2

кумчо вълчо

11.05 2018 в 14:10

дебил!

14469

1

случайно прочетох

11.05 2018 в 13:59

Борисов скромен?
Това е оксиморон!
А относно алтернативата, няма как БСП да е алтернатива на БСП2.