ГЕРБ: БСП правят скандали, за да приглушат добавките за пенсионери

Николаос Цитиридис 16 ноември 2017 в 11:48 5544 5

БСП нарочно правят скандали, за да не се чува нищо добро, което се прави в държавата. С тези думи зам.-председателят на парламента Цвета Караянчева от ГЕРБ обясни поведението на опозицията от БСП, които днес и вчера отказаха да влязат в зала заради скандал с шефа на НС Димитър Главчев.

"Парламентът въпреки тях работи. Искат непрекъснато скандали да предизвикват, както вчера, за да не може да се види добрият доклад, за да не може да се говори за пенсионерите, всичко това добро в държавата", каза Караянчева.

Пред журналисти в парламента тя каза, че очаква още подобни реакции. "Нека си отиват по градовете, нека обикалят, но как ще обяснят изказването за 80-те процента?", попита риторично Караянчева.

Още един път от ГЕРБ потвърдиха, че застават зад Главчев и той ще бъде подкрепен. Днес в деловодството на парламента беше внесена подписка от БСП и ДПС с искането за оставка на Главчев.

"Вие учудвате ли, се че ДПС и БСП играят заедно - винаги го правят", завърши Караянчева.

"Обединени патриоти" оцениха ситуацията в парламента като "нестандартен случай", но казаха, че няма да свалят доверието си от Димитър Главчев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

17439

5

мнение от IP

17.11 2017 в 08:56

Всеобхватна простотия. Така Станишев обясняваше:" Дадохме 100 лв. на първокласниците" . Всички да се махат!Нинова и Караянчева под ръка и айде..

8931

4

AnderXale

16.11 2017 в 21:22

"Вие учудвате ли, се че ДПС и БСП играят заедно - винаги го правят", завърши Караянчева. На гласуването на първо четене на тазгодишния бюджет ДПС гласуваха "За", както и на повечето важни избори в НС подкрепят ГЕРБ и до този момент нито един път не са се обявили срещу тях. Заявиха, че им пречат патриотите, а не ГЕРБ. Същата подкрепа се наблюдава и в медиите на Пеевски. Така, че айде да не се правим на приятно разсеяни и да не подаваме такива долни номерца. Личното ми мнение е, че ДПС се опитват да изнудят ГЕРБ да ги легитимират отново във властта, че с тях повече вървят далаверите.

12001

3

Севтопол

16.11 2017 в 13:25

Когато социалистите даваха коледни добавки, по 100 лева ли бяха? Не. Обаче тогава викаха: може да е малко, обаче даваме. Хората с къса памет имат дълги езици, а на тези с дълга памет им режат езиците.

12329

2

Шопа

16.11 2017 в 12:23

какво за пенсионерите ?? "добавки". Айде депутатите изкарайте
Коледа с тия добавки после пак ще си говорим.

12779

1

Немец

16.11 2017 в 12:06

....брей,че наглост....малко но от сърце са тия добавки....виж никой не говори за депутатските заплати,или за корупцията която я няма според ГРОБ....
 
X

Подкастът на OFFNews