Георги Марков: Кел файда на тая демокрация, където ще има мъж с мъж да се жени

OFFNews 30 октомври 2018 в 22:46 10811 4

Кел файда на тая демокрация, където ще има мъж с мъж да се жени, където французите ще станат малцинство спрямо ислямистите, заяви в ефира на БНТ депутатът от ГЕРБ Георги Марков.

"Аз виждам бъдещето в Централна Европа. Орбан казва така: оставаме християнска държава, етнически хомогенна, уважаваме малцинствата, сами ще се оправяме - с нашите мъже и жени ще се разплождаме. Затова дава 33 000 евро за трето дете" -коментира Марков в предаването "Още от деня", водено от Емил Кошлуков. 

Днеска Будапеща, Прага и Краков не отстъпват нито в музиката, нито в концертите, нито в хапването на западноевропейските столици. Да, хапването е много важно. Затова са кацнали 13 000 000 туристи вече, до септември, на (летище) "Ференц Лист". Щото лапат гулаш, лапат патици и гъски. Никой не ги трепе, не им изнасилват децата, не им таковат приятелките. И държавата е сигурна. Както и Чехия, Полша, Словакия, твърди депутатът от ГЕРБ.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

6000

4

Роро66

31.10 2018 в 11:29

"Кел файда на тая демокрация, където ще има мъж с мъж да се жени"
Марков толкова много се пени по тази тема, че започвам да си мисля нещо такова: да не би поради напредналата си възраст да се опасява, че в суматохата ще го пропуснат? Мъжете, имам предвид. Това беше шега - уточнението е необходимо, ако реши да ме съди за обида. Но сериозно: наистина ли е важно да се изразходва толкова много излишна енергия за недотам съществени "проблеми"? Както казваше една мъдра възрастна дама: Когато човек няма проблеми, той си ги измисля. Не че нашата държава и нашето общество нямат проблеми, но е по-удобно да се правим, че не ги виждаме и да отклоняваме ввниманието в измислени такива. Съжалявам за наивността си да вярвам в искреността на Марков в силните години на СДС. Но може ли да подозира човек, че "роден демократ", интелигент, израснал в дантелени пелени, на стари години ще се пребоядиса?!

6145

3

kokoten

31.10 2018 в 10:26

Този е не по-малко опасен от простака Симеонов....опитват се да ни наложат "нов ред",така навремето дойдоха фашистите на власт....демокрацията наистина е в опасност....трябва да изринем тези отрепки,иначе,горко ни....Вън боклука от управлението на държавата....Не,на мутрите и техните креатури....ако не се събудим,не заслужаваме нищо освен да ни онождат като тъпи кокошки,а ние да снасяме само яйцата....Събуди се,народе,събуди се....

10571

2

Hissarion

31.10 2018 в 09:59

Кел файда от депутати като този гладен човечец, къде обиколи де що имаше партийка да позахлеби, че хапването му е много важно.

77927

1

El Commandante

31.10 2018 в 08:50

Кел файда ОТ тази демокрация, не НА тази демокрация.