Георги Кадиев събира хора за нова лява формация

OFFNews 02 ноември 2015 в 13:45 5313 17

Независимият депутат Георги Кадиев събира съмишленици, за да създадат нова лява формация. Бившият член на БСП, който остана 4-ти в надпреварата за кмет на София, заяви пред OFFNEWS, че целта му е да се промени лявото политическо пространство у нас. 

На страницата си във фейсбук по-рано Кадиев написа: 

Лявото понесе жесток удар днес. И по-добре да го осъзнаем. Когато ти покажат карта на България и нито един областен град не е в червено- това е разгром. Всеки ляв човек, всяко ляво движение и всяка лява партия се нуждае от спешни промени. Ако имаме останали имунни сили.
Вече не съм член на партия, така че няма да им давам съвети. Нека сами взимат решенията си. Надявам се да са радикални и да режат на месо. И да са бързи.
Що се отнася до мен, събирам съмишленици. Ако сте запазили вяра в нуждата от различно управление, ако не харесвате купуването на избори, корупцията, примирението, бедността, безработицата, западналите села и градове - ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ! Ще станете участник в нещо хубаво. 

Дали това "нещо хубаво" ще бъде движение, което по-късно да прерасне в партия, ще се решава тепърва, обясни Кадиев и уточни, че няма сам да определя как да стане промяната в ляво. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!