Филип Станев: Ще има промени в структурата на Министерски съвет

Да им покажем едно листче с имена и да го дръпнем, така ли, попита зам.-председателят на ИТН за представянето на министрите

OFFNews 01 август 2021 в 11:09 9266 1

Снимка Архив

Ще има промени в структурата на Министерски съвет, по-скоро редукция. В състава на кабинета на "Има такъв народ" няма да влязат служебни министри, потвърди Филип Станев, зам.-председател на ИТН, по БНР. 

Той бе категоричен, че предложеният за премиер Пламен Николов е бил определен 12 дни, преди името му да стане публично, а от ИТН не са казвали на партньорите си, че Петър Илиев ще е кандидат. По-рано Христо Иванов потвърди думите на Николай Хаджигенов, че името на Илиев е обсъждано с тях. 

Съставът на новото правителство ще стане ясен в пленарна зала, заяви Станев. Да им покажем едни листче и да го дръпнем ли, отговори на въпрос да той защо не покажат на партньорите си предварително списъка с имена на министри. 

"Ако ще изчегъртваме модела "ГЕРБ" като го подменяме с друг модел в тази посока и ще го маскираме с това, че сме умни, красиви, че сме градската интелигенция, това е грешен подход. Да престанем да се делим на умни и красиви, на грозни и прости! Дайте да работим практично, че тази държава го е закъсала жестоко", заяви той.

Ние ще носим отговорността за управлението, категоричен бе Филип Станев. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

2115

2

Тролов

01.08 2021 в 17:43

Филипчо, тая лъжица не е за вашата уста, колкото и пари да сте взели за театрото. Накрая хората ще ви погнат с тояги. Приключихте като сценаристи и никога няма да се върнете към нормалността! Хората няма да ви простят подмяната!