Фандъкова отхвърли предложението на Манолова за гражданско управление на София

OFFNews 13 октомври 2019 в 12:14 6681 2

„Искам да подам ръка на г-жа Фандъкова и независимо коя от двете ни спечели, да направи следните четири неща в София:

В рамките на 100 дни да се отвори Столичната община за гражданите чрез участие на гражданите в заседанията на СОС и публичност на гласуването на всеки конкретен съветник.

Второ, публичност и прозрачност на търговете чрез онлайн излъчване и недискриминационни условия за бизнеса. Четиригодишна програма за ремонта на тротоарите в София и четвърто, детска градина и ясла за всяко дете.“

Това предложи в студиото на Канал 3 Мая Манолова на Йорданка Фандъкова при първия дебат на двете фаворитки за кметския пост в столицата. 

Фандъкова обаче отхвърли предложението на Манолова с обяснението, че регламентът не го позволява. Така Фандъкова не даде отговор дали приема да изпълни тези условия в полза на гражданите, бизнеса и децата.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

11841

2

трафоПОСТ

13.10 2019 в 17:47

Точно пък мадам Ванко-1, сестра Галева Костинбродска да ми говори за откритост и честност!?!?! Колкото до популисткото предложение гражданите да влязат и да одобряват решенията на СОС, по-голяма тъпотия няма. Само си го представете. Нали затова има избори, за да изберат хората свои представители.

4534

1

Общинар

13.10 2019 в 13:15

Как да приеме Фандупкова, като Бай Хой ще и скъса главата! Граждани, прозрачност, правила, контрол... Глупости! София е касичка на ГЕРБ и с цената на всичко трябва да остане такава!