Ето как полицията спаси Дариткова от ''народната любов'' (видео)

OFFNews 25 юли 2020 в 09:19 18202 16

Повече от 10 полицаи направиха жив щит около председателката на парламентарната група на ГЕРБ Даниела Дариткова, за да я изведат от сградата на БНТ снощи. Там тя бе блокирана след участието си в предаването "Панорама".

На входа на обществената телевизия тя бе посрещната от ядосано множество, което бурно я освирка. Полицаите обградиха Дариткова от всички страни, за да мине покрай хората скандиращи "Оставка". Към герберката полетяха предмети и пръски вода, стигна се до сблъсъци между силите на реда и демонстрантите. Цялата атмосфера на случката бе заснета във видео на общинския съветник от Демократична България Иво Божков.

След като полицаите заведоха Дариткова до колата й, протестиращите обърнаха няколко контейнера за боклук, за да не може да си тръгне. Тогава, незабелязано от демонстрантите, силите на реда са я извели през заден двор на съседна кооперация. За да се осъществи операцията за бягството на Дариткова е била срязана метална ограда, която висшата партийна функционерка се е наложило да прескача.

Председателката на ПГ на ГЕРБ успя да нажежи страстите още докато чакаше в продължение на час и половина да бъде изведена от сградата на БНТ. Тя пусна фейсбук статус, в който нарича недоволните "агресивни протестъри". Хората пред обществената телевизия разбраха за статуса, което ги разяри допълнително.

По-късно Дариткова редактира посланието си в социалната мрежа.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

23293

15

Стефан

25.07 2020 в 21:55

Знаеш ли, това е работата на лекарите - да помагат на хората. А когато бивш лекар се примъкне до главатар на банда, той вече е бандит, все едно дали някога е бил лекар.

2976

14

Lionski

25.07 2020 в 18:42

Едни ......, които спят до обяд, нападат и заплашват жена доктор, която е помогнала на толкова много хора....

3943

13

OtSofia

25.07 2020 в 17:03

Удивително е как джендъризма е пуснал корени и в БНР, и в Лондон. Току що чух: БНР Хоризонт,, говорителка: "Някои искат да кажат, че снощи протестърите са постъпили неправилно, като са се хвърлили срещу две жени?" Хайд парк, протестърка: "В случая г-жа Нинова и г-жа Дариткова не са жени, те са представители на властта(?!) " БНР, Хоризонт, говорителка: мълчи одобрително. Тези двете жени-клявки: 1.създадоха още един пол - "инцидентен пол на властта"(само не разбрах, като са от властта двете жени, те от същия пол ли са като мъжете във властта?) и 2.разбиха на пух и прах идеите на лево-либералните жени отпреди 200 години: Жорж Санд, суфражетките, КлараЦ. и РозаЛ., Р. Диен, Д. Ибарури, А. Дейвис, С. дьо Бовоар, Цола Др., Васка Емануилова и Мара Георгиева, името им е легион ... Дали ако махнем Паметника на СА и складираме в МузСоцИзк скулптурите, ще можем да си послужим с довода, че в случая Васка Е. и Мара Г. са от пола на скулпторите, а не уязвени жени?

6774

12

ЛАФЪРДИЕВ

25.07 2020 в 15:08

Аууу!
Ми тъй е… Даритковице .. Като се забрави, че 2013 и 2014 други говореха, че имат права. Щото и те бяха избрани по Конституцията..
Квото повикали тогава, това дошло
А че не си чула лекцията на Бацето си за скоростта на мечката и как не можеш да избягаш от нея си е твой проблем

20696

11

Новак

25.07 2020 в 14:12

Добре де, щом толкова вярва в това , което говори, защо не взе мегафона и да каже на хората, това което разправяше по телевизията? Те са умни, щяха да я разберат. Но май това, което се говори не се мисли?!
Защо не си остана да помага на хората в Смолян, където наистина я обичаха, а се поведе по акъла на Тиквата та сега да бяга по уличките като престъпник.

17439

10

мнение от IP

25.07 2020 в 13:02

@Чувек, не е важно каква валентинка ще пуснеш. Важно е да се броят честно и законът да важи за всички. Също така не е лошо с доста наум, но все пак да се информираш кого обичаш. Във века на интернет ще успееш винаги.

2800

9

zpe

25.07 2020 в 12:22

Ето кой разделя народа - полицията!

3022

8

Чувек

25.07 2020 в 11:48

Кои мрази народа, вече разбрахме, идва по интересната част, кои обича. Народа за сега пази в тайна любовта си, но тази свенливост не може да продължава дълго. След оставката идат избори и ще трябва да се пускат валентинки в урните. Някой би ли ми подсказал подходящ адрес? :)

20696

7

Новак

25.07 2020 в 11:43

Много ми е чудно защо хора, които на фона на тоталната идиотия в управлението изглеждаха по-нормално сега се хвърлиха първи на амбразурата? Томислав Дончев беше антипод на Цвък, Дариткова беше по- приемлива сравнена с Тетка Цачева и тъпата шунта от Кърджали. Сачева изглежда по-добре от кобилката Ангелкова. Изведнъж те се хвърлиха да защитават един несъстоятелен човек, който на всичкото отгоре и видимо не ги уважава. А точно тиквите като Барни Ръбъл, кобилката, тежката артилерия от Русе се отдръпнаха и не се чуват. Изключение е Ръбъла с някакви опити във Фейсбук, но там патологията е сложна. Дариткова има много за какво да плаща. Мълчеше когато Цвък издевателстваше на нейни колеги лекари от Горна Оряховица, въпреки че тя най-добре знае как работят тези лекари. Мълчи и сега когато в изблик на тотална глупост Тиквата обвини възрастен лекар, че не му е давал да учи. Каква е тази сила, която прави свестен човек доброволно да се подчинява на по-глупави от него?