Енчев: ПФ продаде идеите и избирателите си

Независимият депутат зове за избори 2 в 1 тази година

OFFNews 05 януари 2015 в 08:45 2860 14

Велизар Енчев

"Скандално бе поведението на колегите ми в псевдо Патриотичния фронт, които изневериха на идеите, с които влязохме в Народното събрание и измамиха избирателите. Моето поведение бе нормално”.

Това обяви в интервю за Нова телевизия депутатът Велизар Енчев, който напусна групата на Патриотичния фронт в парламента.

"Категорично твърдя, че тази измама на избирателите е мотивирана от определени интереси, които могат да доведат до парични потоци. Бе извършена цинична търговия около назначаването на Орхан Исмаилов за зам.-министър на отбраната”, обяви независимият депутат.

Според него ПФ е влязъл в една безпринципна коалиция, а по-генерално - целият парламент е парламент на подменения вот.

"Подменен е вотът на Реформаторския блок. Аз съм сигурен, че нито един гласувал за тях не е допускал, че ще се коалира с ГЕРБ. В нощта на изборите Божидар Лукарски, който сега е министър, призна, че говоренето против ГЕРБ е било предизборен трик.

Другите измамени – Патриотичният фронт, които влязохме в НС с една програма, изцяло с платформата анти-ГЕРБ, сега подкрепят тяхната предизборна програма, която не отчита социалните нужди на обществото”, коментира Велизар Енчев.

Той настоява за предсрочни парламентарни избори – 2 в 1, с местните, именно заради подменения вот на българските избиратели.

"Липсата на морал в политиката докара до там нещата, че сме най-бедната държава в Европейския съюз. Когато се въведе морал в нея, когато думите и делата са едно цяло, тогава политиците ще могат да погледнат избирателите в очите”, каза още отцепникът от ПФ.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Да помогнем на украинските деца!