Quantcast

Енчев: ПФ продаде идеите и избирателите си

Независимият депутат зове за избори 2 в 1 тази година

OFFNews Последна промяна на 05 януари 2015 в 08:45 2201 14

Велизар Енчев

"Скандално бе поведението на колегите ми в псевдо Патриотичния фронт, които изневериха на идеите, с които влязохме в Народното събрание и измамиха избирателите. Моето поведение бе нормално”.

Това обяви в интервю за Нова телевизия депутатът Велизар Енчев, който напусна групата на Патриотичния фронт в парламента.

"Категорично твърдя, че тази измама на избирателите е мотивирана от определени интереси, които могат да доведат до парични потоци. Бе извършена цинична търговия около назначаването на Орхан Исмаилов за зам.-министър на отбраната”, обяви независимият депутат.

Според него ПФ е влязъл в една безпринципна коалиция, а по-генерално - целият парламент е парламент на подменения вот.

"Подменен е вотът на Реформаторския блок. Аз съм сигурен, че нито един гласувал за тях не е допускал, че ще се коалира с ГЕРБ. В нощта на изборите Божидар Лукарски, който сега е министър, призна, че говоренето против ГЕРБ е било предизборен трик.

Другите измамени – Патриотичният фронт, които влязохме в НС с една програма, изцяло с платформата анти-ГЕРБ, сега подкрепят тяхната предизборна програма, която не отчита социалните нужди на обществото”, коментира Велизар Енчев.

Той настоява за предсрочни парламентарни избори – 2 в 1, с местните, именно заради подменения вот на българските избиратели.

"Липсата на морал в политиката докара до там нещата, че сме най-бедната държава в Европейския съюз. Когато се въведе морал в нея, когато думите и делата са едно цяло, тогава политиците ще могат да погледнат избирателите в очите”, каза още отцепникът от ПФ.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

05.01 2015 в 17:39

Анти-ГЕРБ, казваш!? Ами че те БСП, ДПС и АТАКА също са анти-ГЕРБ. Последно, ти патриот ли си или купена турска мастия, бе Енчев??

05.01 2015 в 15:13

VVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV


ШИБАН ЧЕРВЕН БОКЛУК

МАША НА ГРУ И СОЛ-ТАШАК НА СРЪБСКИТЕ МУТРИ

- АНАТЕМА ТРИЖДИ !!!

05.01 2015 в 13:30

Ако не беше ченге Енчев, бих го нарекла "полезен идиот". Като ми замига с очетата и закаканиже глупости, просто не издържам. Лъгали си партиите електората... Ами като никой вече не може да спечели над 50% и да управлява сам, правят се коалиции. И на мен не ми е сладко в момента, но поне се знае кой влиза в управлението и кой носи отговорността, пък като се опре до мъжка турска ъ-ъ-подкрепа, и това се вижда. Това е положението, така сме гласували и точка. Всичко друго е подло шикалкавене и лъготене.

05.01 2015 в 12:44

ПФ какво стана с новините на турски?

05.01 2015 в 12:42

Ама ще си вземеш субсидията както и провалените се деца на комунисти в партията на Боко Тиквата.

05.01 2015 в 10:38

Гледах интервюто и си мислех колко прав е бил Борисов да направи правителство с цената на компромиси.
Не е било лесно и на другите партии.
Чак сега осъзнах, колко опасности са ни дебнели.
Поздрав за всички българи и успех през новата година.

05.01 2015 в 10:27

Според Енчев всички в парламента освен него са подменили вота на избирателите...

В ПФ имаше двама агенти на държавна сигурност. Единият бе Енчев, а другия Каракачанов. Много бързо Енчев беше "задействан", но това не успя да разклати коалицията. Понеже не успя да си свърши работата продължава да рие...

05.01 2015 в 10:14

всъщност какво му дава право да говори, а не само на него, а на всеки, като последна инстанция на истината и честността. Като Повелител на правата линия в политиката. Като говори за морал, защо не прецени своето сътрудничество на комунистическата ДС от морална гледна точка. Защо не наведе глава, защо се е съгласил да стане нар. представител въпреки ДС миналото си. Е, значи не го осъжда. Но ние го осъждаме. така че по добре да не вдига толкова пара по студиа.

05.01 2015 в 10:06

Путинските подлоги кръв пикаят.

05.01 2015 в 09:59

И защо той да напуска?Лъжците начело със Симеонов и онази свиня Каракачанов да си обират крушите и да се махат.За постове и пари са готови на всичко и явно и техните защитници са се облажили.Гнусни продажници,сродили се и заприличали на Мутрите.Няма вече за кого да гласуваш,всеки те лъже и все в името на България.Всъщност за когото и да гласуваш получаваш накрая Мутрата.Калпава работа.Докато има какво да се краде-така ще е.