Джамбазки: Има намеци за взаимодействие между ББЦ, Пеевски и ДПС

Ивайло Анев 21 август 2014 в 08:40 6603 14

"Има много намеци за взаимодействие между ББЦ, Пеевски и ДПС", това заяви заместник-председателят на ВМРО Ангел Джамбазки.  

„Една част от твърде експресивно поведение на г-н Бареков са доста неприемливи. За нас най-разумно е обединението на патриотите и родолюбците", добави той.

"Конфигурацията „г-н Ковачки и прокуратурата” е перфектна комбинация. Всички видяхме какво излезе по телевизията за Бобов дол", коментира накратко Джамбазки новата коалиция на "България без цензура" и партия "Лидер".

На въпрос дали Джамбазки ще дари 80% от заплатата си като евродепутат, както Бареков го предизвика вчера, евродепутатът отвърна, че дарението не е нещо, което се натрапва.

"Аз съм готов да даря пари, но няма след това да ходя по медиите и студията, за да навирам в очите на хората действията си и да показвам обекта на дарение като панайрджийска мечка. Г-н Бареков например вчера показа, че ще направи дарение, но след две седмици. На мен не ми е присъща парвенющина, когато помагам", добави евродепутатът.

По отношение на предстоящите избори Джамбазки заяви, че Патриотичният фронт е третият път – не ГЕРБ, не БСП, не тези две партии плюс ДПС. "Нашата цел е да убедим хората да последват този път, а какви ще са резултатите ни на вота – каквито сме заслужили", подчерта заместник-председателят на ВМРО.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!